Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já ti ani nevim.... asi GPS vyhledávání bude nejlepší. Metoda, kdyz prijede odtahovka s ramenem a auto bez poškzení naloží, obejde prakticky vše, co se do auta zabuduje.

Nejlepší je nic nemít a chodit do hospody hrát mariáš. :roker

Odesláno

Cartmen: to jo, to je mi jasné :D

Spíše taky uvažuju nad nějakým tím blokovačem - ala construct nebo ten zeder... a pak na okna aslespoň 8 samolepek s logy ruzných výrobců alarmu :D

A co ten peugeoťácký alarm do auta, vyplatí se za to připlatit penízky?

Odesláno

Tak podle mě taky ten origo alarm nebude nic moc, ale myslím si zase, že docela dobrý bude to superzamykání, asi. Jenže superzamykání se nabízí pouze dohromady s tím origo alarmem ... tak to asi koupím a potom si tam dodatečně nechám namontovat nějakej lepší alarm...

Mimochodem, teď jsem koukala do konfigurátoru a mám pocit, že se tam u 5008 objevily nějaké nové barvy. Koukněte na to. Zdá se mi, že je tam nějaká modrá navíc a taky nějaká šedá, která tam původně nebyla...

Odesláno

No pravdou je, že spoustu lidí už dneska nechává houkání alarmu na ulici ledově klidnými ;)...

Nejsem si jistý, ale zdá se mi, že když jsem auto kupoval já, tak modrá Abysse a šedá Hurricane zřejmě v nabídce nebyly...

Odesláno

Podle me je alarm uplne naprd, myslim nejaky houkadlo. Bud nejaky zamek, ktery jse defakto taky nanic, protoze kdyz se kradou auta tak rovnou rukou a podvalnikem. Takze bych to videl na zamek radici paky pro dobrej pocit :) anebo satelitni vyhledavani pro trosku lepsi pocit. Anebo si kup Fiat Multipla pred faceliftem, ten se zarucene nekrade. :))

Odesláno
Nejsem si jistý, ale zdá se mi, že když jsem auto kupoval já, tak modrá Abysse a šedá Hurricane zřejmě v nabídce nebyly...

... jooo? Mi se zdálo, že je tam navíc šedá Thorium a modrá Bourlesque (nebo jak se tomu nadává :))

Odesláno

Přesně tak! Mluvíš mi z duše. Já když jsem viděla - nějaká modrá navíc - tak jsem napřed zajásala, jestli to nebude nějaká veselejší, nějaký modrý azzuro, ale ani nááááhodou, všechno jen další šeď a šedošeď... :(

Odesláno

Díky za odpovědi...

do toho origoš alarmu se mi osobně taky nechce jít - u prodejce mi nabídli, že mi do té 5008čky namotnují rovnou medvěd block - čož je asi to samé jako Construct nebo defend - nebo je v tom nějaký rozdíl? Je mi jasné, že je to jen taková berlička a když bude chcít někdo do auto ukrást, tak nic moc nepomuže...

K barvám - by budem mít šedou shark a já jsme z té barvy veselý dost ;)

Odesláno

Co si tedy tady vlastně všichni myslíte o tom SUPERZAMYKÁNÍ? Prodejce mi to docela vychvaloval, že když zloděj jen lehce rozbije okno a bude chtít prostrčit ruku a otevřít si kličkou zevnitř nebo vyháčkovat dveře, dovnitř se stejně nedostane. Pochopila jsem, že je to mechanická a docela účinná věc (která se ale bohužel dá koupit pouze v kombinaci s originál alarmem Peugeot, což je na kráse vada) a že třeba v kombinaci s bezpečnostní fólií na oknech to může být docela účinný proti zlodějům, který se do auta dostávají násilím (tj. nenakládají a neodváží celé auto).

Nebo myslíte, že je lepší se na to vykašlat a koupit za ty peníze raději např. nějaký lepší alarm - Magicar apod.?

Odesláno

Kdyz nekdo rozbije okno tak se dovnitř nedostane? :)) Já osobně bych si vybral verzi s prosklenou střechou a udělal z toho krumpáčem targu. Pau už stačí vzít flexu a kráný P5008 Cabrio je na světě.

Prodejce vychválí snad úplně všechno jen aby to prodal přece. Nám dělala soukr auto tahle firma:

http://www.lt-sezam.cz/

Odesláno
Kdyz nekdo rozbije okno tak se dovnitř nedostane? :))

... inu já pořádně neznám postupy zlodějů, ale jsem si to představila tak, že udělá díru jen na prostrčení ruky a tou prostrčenou rukou si pak otevře dveře (což při \"superzamčeným\" autě nejde). Pokud mu to nejde, musí si udělat do okýnka takovou lohnu, aby se protáhl dovnitř (ale v tomto případě taky ven) tím rozbitým okénkem (... a přitom se nepořezal atd...) - což prý právě v kombinaci s bezpečnostníma fóliema na sklech není zase tak jednoduchý úkol (a hlavně je na to potřeba mnohem víc času, než když prostě práskne sklo, prostrčí ruku, otevře dveře a sedne dovnitř ...). Zkrátka teoreticky by se na to některý zloděj, který zjistí, že auto nejde otevřít a má lézt oknem, mohl vykašlat a jít raději jinam ...

Odesláno

HEHEHE - já mám při svých tělesných rozměrech skoro problém dostat se tam normálně dveřma, natož pak okýnkem (ta představa mě dostala :D:D:D )

Lidi zlatý, - zloději ukradnou bankomat ze zamčenýho baráku, takže když budou chtít vaše (naše) auto, nic je nezastaví ;):roker

Odesláno
Nejveselejší je samozřejmě bílá:D:D:D

Eltone, určitě jsi nejveselejší, když tu veselou bílou sanitku musíš pořád dokola mýt - dyť než s kbelíkem a hadrem dojdeš na konec, tak je to bílý auto už zase šmucik :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...