Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já je poslední dobou potkávám docela často. Většinou jsou na áčkových značkách.

Do toho počtu technik započítal samozřejmě i 3008-čky. Jinak za měsíc listopad se v Česku prodalo 64 - 5008 a 40 - 3008. Za rok 2010 do listopadu 2010 to je pak dohromady 522 - 5008 a 431 - 3008. Myslim, že to jsou pěkný čísla.

Odesláno

Tak on Scenic ma dlouholetou tradici. A kdyz si to vezmu kolem a kolem 5008 je porad jeste taka novinka.

PS: nepisu carky a hacky lebo musim psat z mobilu... :0(

Odesláno

Tak on Scenic ma dlouholetou tradici. A kdyz si to vezmu kolem a kolem 5008 je porad jeste taka novinka.

PS: nepisu carky a hacky lebo musim psat z mobilu... :0(

Odesláno

máte už, prosím, niekto nainštalovaný český/slovenský jazyk do 5008. Jako mladý som bol nútený sa učiť rusky a štve ma, že auto nerozumiem.

Odesláno

Tak konenčne som sa zaregistroval aj keď už dva mesiace mám doma PEUGEOTA 5008.Všetkých pežoťákov srdečne pozdravujem obzvlášť majiteľov 5008-čiek.Samozrejme už pred kúpou som si čítal všetky možné rady z tohto fóra a nedalo mi sa niečo konkrétne opýtať.

Mám problém s elektrickou prípojkou na ťažné zariadenie.U firmy ktorá sa zaoberá montážou TZ som si objednal oríginál prípojku ktorá sa montuje do predprípravy v aute,ktorá by tam mala byť.Samozrejme pri demontaži laveho zadneho tapacíru v kufri(to je miesto kde má byť predpríprava) tam nenašli ten zväzok káblov.Bol som aj v servise peugeot kde mi povedali že oni to musia znovu demontovať a oni musia zistiť či tam ten zväzok je alebo nie je(samozrejme za poplatok).Chcem sa opýtať či sa niekto nestretol s podobným problémom a nevie mi poradiť.Je ešte jedno riešenie namontovať tam univerzálnu elektroinštaláciu ktorá sa pripája priamo na vodiče zadných svetiel.

Odesláno

Taky by mě to zajímalo /předpríprava pro tažné/ pokud někdo víte sem s informacema,

já se teď prokousávám alarmem , výrobci alarmů pro CANBUS uvádějí ,že se většínou u peugeotů musí výstup pro alarm povolit v řídící jednotce a když jsem se na to ptal v servisu tak na mě čuměli jak telata:mrk

Jak to je?

Odesláno

V tomhle tom asi mají pravdu, že by se měla přihlásit v BSI. Ale myslím si, že by v sekci 407 poradili víc, tam řeší pořád nějaké blbinky tohoto typu:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...