Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

petrpard: Naštěstí už mám léta závodění za sebou a dneska už se svezu jen brzo ráno a nebo pozdě večer, když jsou prázdný silnice.:cool: Což neznamená, že auto točím do červeného. Prostě se jen svižně přesouvám z bodu A do bodu B. A krom toho 5008 není o rychlé jízdě a ani to od toho auta neočekávám.

Do současné doby jsem jezdil 1x octavia 1.9 TDI, 1x Ford Fiseta 1.4 16V a momentálně Mondeo 1.8 TDCI. A musím konstatovat, že u ani jednoho z aut jsem si neměl na co stěžovat a servis jsem navštěvoval jen vrámci pravidlených prohlídek. Chtěl jsem mondeo vyměnit opět za Forda, ale ten desing co vytvořili u nového C-MAXu a focusu je fakt hnus :bojim

[upravil dne 5/1/11 19:48 PEEPEE]

Odesláno

prodložená záruka lze doplatit

standart´=

,,2roky bez omezení najetých kilometrů, pokud jste nebyli informováni jinak,,

já jsem tedy jinak informován nebyl:myslim

lze připlatit

3roky/60 000 7 251,-

3roky/100 000 10 777,-

4roky/60 000 9699,-

4roky/100 000 14370,-

atd.

tvrdili mi ,že se mohu rozmyslet do konce standartní záruky

Kia to není ale myslím že je to docela férové:D:D

Odesláno

to procento je samozřejmě zanedbatelne , ale faktem je ze se zatim moc nevi kudy s toho ven , co te muze uklidnit zatim u nas nebyla ani jedna 5008 s timto motorem a problemem , zatim jen 207,308,3008.

Odesláno

TO PEEPEE

taky dej bacha na volbu kol, když auto vyjede na 16palcových, nemáš v TP zapsaná jiná kola (17 , 18)

navíc když opustí náhodou fabriku na Michelin - spořivé pneu

omezí ti ve velkém TP hmotnost přívěsu o 300kg a taky celkovou hmotnost a spotřebu :bojim

Volal jsem na Peugeot a nejde s tím nic dělat

Ještě , že to moje auti vyjelo na 17:super

[upravil dne 5/1/11 21:34 petrpard]

Odesláno
TO PEEPEE

taky dej bacha na volbu kol, když auto vyjede na 16palcových, nemáš v TP zapsaná jiná kola (17 , 18)

navíc když opustí náhodou fabriku na Michelin - spořivé pneu

omezí ti ve velkém TP hmotnost přívěsu o 300kg a taky celkovou hmotnost a spotřebu :bojim

Volal jsem na Peugeot a nejde s tím nic dělat

Ještě , že to moje auti vyjelo na 17:super

[upravil dne 5/1/11 21:34 petrpard]

Mohu potvrdit... na druhou stranu, na STK se jezdí jednou za čas a jinak.... kdo by ti studoval velký techničák??? ;):D

[upravil dne 5/1/11 22:05 radek76]

Guest Paulie_3008
Odesláno

Zdravím o chlup větší Peugeoťáky,

To PEEPEE:

Zrovna teď řeším spolehlivost motoru 1.6 THP 156k. Dvakrát se mi zobrazilo hlášení Anti Pollution System Faulty. Pravda je, že mě zatím auto nikdy nenechalo v průseru a zásadní problémy s výkonem nemám. Více se dovíš zde: . Tento týden jsem objednaný do servisu, tak se pak rozepíši, co se dozvím. Doufám, že to bude jen nějaký bordel v benzínu. Po prvé jsem mi dávalo turbo nepatrně větší tlak.

Moje zkušenost z praktického provozu je následující. Tento motor se k tomuto autu velice hodí. Ve městě je agilní a na dálnici je to příjemný držák. Všude klid, prostě radost jezdit. V létě jsem podnikl okružní jízdu po západní Evropě a na kvalitních silnicicích je radost jezdit. Motor bez sebemenčích problémů. V Něměcku se dá pohodlně udržovat rychlost 180 až 200 km/h. Bohužel to máš pak vítr v peněžence. Takže za sebe tento motor vřele doporučuji. Dá se s tím jezdit klidně a má to pak docela slušnou spotřebu a nebo tomu prostě naložíš. Snad to dávají do 5008 také, ale u 3008 máš u tohoto motoru systém na vyrovnávaní náklonu v zatáčkách. Pak je už jen na tobě, jaký styl jízdy ti právě vyhovuje.

Pro info dodám, že první 3008 vyjížděli z továrny z Sochaux s 1.6 THP 150k. Od konce 2009 už jen 1.6 THP 156k

To Pe.Tr:

Praktické zkušenosti ze servisu by se nám asi všem hodily, jen prosím o rozlišování na starou THP 150k a na novou THP 156k

[upravil dne 5/1/11 22:22 Paulie_3008]

Odesláno
PEEPEE, nedá mi to, abych nepoložil provokativní otázku:

Proč si to auto teda kupuješ, když z něho máš takový stresy už teď???? :o:bojim:)

Já jsem z něho dostal stresy až teprve včera, když jsem si přečet fórum 207. Do tý doby jsem o ničem nevěděl a nic jsem neřešil.:( Sem takovej blbec a nad vším moc dumám. No a pak to takhle vypadá...

Kola mám objednaný 17\", takže v pohodě. ;)

Odesláno

Paulie_3008, Anti Pollution System Faulty se ti objevilo určitě po nějakém špatném palivu, do tanku pump člově nevidí co tam mají zrovna za bordel.

Odesláno
tak páové,dnes se mi vyskytl problém-přestalo mi to topit u spolujezdce,nemáte s tím někdo zkušenosti?

jak to dopadlo , čím to bylo ???

Guest Paulie_3008
Odesláno

To elton:

Nebude to asi tak jednoduché. Více jsem se rozepsal zde na linku u 3008:

Guest Paulie_3008
Odesláno

Na to jsem se ptal také, ale nikdo Ti to neřekne, protože v rámci záruky to rovnou pošlou k prozkoumání do Německa a tam když něco vybádají, tak buď dají pokyn do servisů, nebo mění výrobu atd. Takže lokální servis to nesmí rozmontovávat a hledat tak moc příčinu problému. Jak to vidím já, zlaté jsou ty doby, kdy v těch autech nebylo tolik elektroniky. Ani bych se nedivil, že to čerpadlo může být v pořádku. Elektronika vyhlásí poplach. Vymění se díl a jede se dál. Zatím je to v pohodě, auto je v záruce, ale co pak ???

Odesláno

ale co pak??? Jednoduché, mít někoho s diagnostikou a chodit na klub ohledně rad a řešení:D Jsme tu jedna velká rodina:D A pak se nebudou tolik řešit úpravy, ale opravy. Tak jak v jiných vláknech:D

Odesláno

Paulie, ale máš to pěkného krasavce:potlesk:super:papa. Je dobré, že ty naše auta jsou si tak podobné, že si můžem předávat poznatky a informace.

Odesláno

Tak mi to nedalo a byl jsem se dnes poptat na probíraný problém jednoho servisního technika do jednoho salonu. Můžu garantovat, že mi určitě nic nenamlouval a řekl mi, že mají prodaných cca 10 nebo 12 kusů nových THP a dosud neřešili ani jednou uvedený problém. Pak jsme ještě prolezli ten jejich prográmek, co jim píše závady z jiných servisů, kde jsme samozřejmě již závadu našli. Ale množství poškozených motorů oproti prodaným je opravdu zanedbatelný. Je to hlavně o štěstí, nebo spíš smůle. A nejhezčí věta technika byla: \"Stejně jsou dneska auta všech značek složený ze součástek stejných výrobců a tak se ty auta serou všem...\" :D

Jo a taky tam měli vystavenou 5008-čku v tý krásný černý barvě a při pohledu na ni :mrk jsem samo hned změknul a bylo po váhání. Prostě 1.6 THP bude!! Jen si k tomu přimastím 5 let záruku.;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...