elton Odesláno 8. prosinec 2010 Odesláno 8. prosinec 2010 Já jej mám, hned na dveřma od řidiče. Citovat
antired Odesláno 8. prosinec 2010 Odesláno 8. prosinec 2010 ja mam ... ale skoro nepouzivam... moh byt vetsi... Citovat
bank1 Odesláno 8. prosinec 2010 Odesláno 8. prosinec 2010 já ho mám taky. pravda je, že mohl být větší. Ale třeba už to v nových autech není moderní. (já ho mám1,5 měsíce);) Citovat
elton Odesláno 8. prosinec 2010 Odesláno 8. prosinec 2010 Mě připadne dost velký brýle se my tam vlezou. Citovat
bank1 Odesláno 8. prosinec 2010 Odesláno 8. prosinec 2010 mám brýle jako v autě před tím a tady to nemůžu dovřít:) Citovat
radek76 Odesláno 8. prosinec 2010 Odesláno 8. prosinec 2010 Auto mám 14 dní a držák na brýle tam je elton, nikol: Fotky pořídím a nahodím, jakmile se stihnu vrátit domů za světla - snad o víkendu Citovat
jjxing Odesláno 8. prosinec 2010 Odesláno 8. prosinec 2010 Eltone: Ty si hlavně můžeš vybrat brýle , které se tam vlezou celkem bez problémů co? Např. ty moje sluneční tam také nevejdou, aby to bylo zcela dovřené. Nicméně ničemu to nevadí. Citovat
elton Odesláno 9. prosinec 2010 Odesláno 9. prosinec 2010 JJxing: Jo jo, v tom mám výhodu:aut Citovat
Radek S. Odesláno 9. prosinec 2010 Odesláno 9. prosinec 2010 Díky za info. Ach jo. Tak to vypadá, že jsem asi jediný, kdo tam držák/pouzdro na brýle nemá. To je už druhá věc co mi tam frantíci zapomněli namontovat Ta první jsou roletky třetí řady - prodejce vyřešil dodáním samostatných clon do oken. Držák už má prodejce taky objednaný, tak doufám, že to tam půjde nějak namontovat (v tapecírunku není ani náznak kam by se to mělo připevnit). Trošku kaňka na jinak dobrém autě.... Citovat
nikol Odesláno 9. prosinec 2010 Odesláno 9. prosinec 2010 Zdarec,kdy jsi dostal auto? V nejnovějším ceníku už není ani slovo o schránce na brýle:( zůstalo tam jen odkladací schránky v podlaze 2 řady,síťka v zavazadlovém prostoru a zásuvka pod sedadlem řidiče. A máš odkladací schránku mezi předními sedadly-osvětlená a s ventilací? Citovat
Radek S. Odesláno 9. prosinec 2010 Odesláno 9. prosinec 2010 Zdarec,kdy jsi dostal auto? V nejnovějším ceníku už není ani slovo o schránce na brýle:( zůstalo tam jen odkladací schránky v podlaze 2 řady,síťka v zavazadlovém prostoru a zásuvka pod sedadlem řidiče. A máš odkladací schránku mezi předními sedadly-osvětlená a s ventilací? Auto mám od 16.11. Schránku mezi sedadly tam mám, jenom není osvětlená. To ale asi nemá nikdo, je to údajně chyba v ceníku. Citovat
antired Odesláno 9. prosinec 2010 Odesláno 9. prosinec 2010 Zdarec,kdy jsi dostal auto? V nejnovějším ceníku už není ani slovo o schránce na brýle:( zůstalo tam jen odkladací schránky v podlaze 2 řady,síťka v zavazadlovém prostoru a zásuvka pod sedadlem řidiče. A máš odkladací schránku mezi předními sedadly-osvětlená a s ventilací? Auto mám od 16.11. Schránku mezi sedadly tam mám, jenom není osvětlená. To ale asi nemá nikdo, je to údajně chyba v ceníku. ja mam nezisedadly osvetlenou :super Citovat
nikol Odesláno 10. prosinec 2010 Odesláno 10. prosinec 2010 To jo ale až sis ho dodělal:D a ještě pár vylepšení Citovat
Guest peter68 Odesláno 12. prosinec 2010 Odesláno 12. prosinec 2010 hlasim, ze jsou ipody namontovany. foto z postupu nebude, jelikoz je potreba dotahnout par detailu jak v elektronice tak v konstrukci. zatim to mam nahozene a testuji. uz vim, jak rozebrat cely stredovy tunel od vrchniho panelu s pruduchy az po spodni panel u prihradky - vrchni panel s pruduchy: pouze nacvakavaci - stredni panel - kryt ovladani klimatizace: 4 sroubyzevnitr, spodek nacvakavaci - casti kolem radici paky - nacvakavaci - kryt pod radici pakou koncici u prihradky: nacvakavaci jak psal antired - ty nacvakavaci staci opatrne povytahnout/vycvaknout bez pouziti naradi jelikoz jsem zjistil, ze pro finalni provedeni budu muset udelat nejake konstrukcni zmeny a bez rozebrani tunelu neni mozne udelt perfektni design, budu vzhelem k pocasi pokracovat az na jare pro pripadne zajemce bude soucasny stav k videni na predvanocnim srazu jo, a vitam nove prichozi cleny fora! [upravil dne 13/12/10 06:54 peter68] Citovat
PEEPEE Odesláno 12. prosinec 2010 Odesláno 12. prosinec 2010 Ahoj klucí, tak jsem si v pátek objednal taky jednu krásnou 5008. Ale čas dodání jsem stanovil až na duben 2011, abych si ušetřil jednu zimu. Bylo to praktický, ale nějak mi nedošlo, jak to bude v reálu dlouhá doba... Jinak to bude můj první Peugeot, tak mě doufám nezklame. Jo a mohli by jste někdo napsat recenzi na moje.auto.cz? Pořád tam koukám a zatim tam žádná 5008 neni, což je velká škoda. Tady jsem si musel zkušenosti dlouho hledat. Tak uť Vám to jezdí a já budu číst, abych věděl, na co se mám připravit. [upravil dne 12/12/10 12:54 PEEPEE] Citovat
elton Odesláno 12. prosinec 2010 Odesláno 12. prosinec 2010 PeePee a proč psát jinde? Nám to tady vyhovuje a předáváme si zkušenosti, tipy a rady přímo. Jo a je tu super parta. Citovat
nikol Odesláno 12. prosinec 2010 Odesláno 12. prosinec 2010 Peepee: Tak budeš první co tam napíšeš,budeš předávat přímo s první ruky:D A jak říkal Elton ta parta je moc super a nikdo nekouká kdo má jaké auto atd. Citovat
PEEPEE Odesláno 12. prosinec 2010 Odesláno 12. prosinec 2010 Tak je pravda, že jelikož tam žádná 5008-ka není, musel sem zapátrat, našel sem si vás a teď tady jsem pravidelně skoro každej den. Psal jsem to jen proto, že na ten server chodím a můžu srovnat i jiný auta. Ale to je vedlejší. Už se těším, až si s vámi budu moct vyměnit nějaký zkušenosti. Objednal jsem 1.6 THP v manuálu. Snad mě nesežere... Citovat
elton Odesláno 12. prosinec 2010 Odesláno 12. prosinec 2010 další THPčko:( to nás diezlaky tady ukamenujou benziňáci:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.