Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Eltone: Ty si hlavně můžeš vybrat brýle , které se tam vlezou celkem bez problémů co? :D Např. ty moje sluneční tam také nevejdou, aby to bylo zcela dovřené. Nicméně ničemu to nevadí.

Odesláno

Díky za info.

Ach jo. Tak to vypadá, že jsem asi jediný, kdo tam držák/pouzdro na brýle nemá.:(

To je už druhá věc co mi tam frantíci zapomněli namontovat :fnuk

Ta první jsou roletky třetí řady - prodejce vyřešil dodáním samostatných clon do oken.

Držák už má prodejce taky objednaný, tak doufám, že to tam půjde nějak namontovat (v tapecírunku není ani náznak kam by se to mělo připevnit).

Trošku kaňka na jinak dobrém autě....

Odesláno

Zdarec,kdy jsi dostal auto? V nejnovějším ceníku už není ani slovo o schránce na brýle:( zůstalo tam jen odkladací schránky v podlaze 2 řady,síťka v zavazadlovém prostoru a zásuvka pod sedadlem řidiče.

A máš odkladací schránku mezi předními sedadly-osvětlená a s ventilací?:)

Odesláno
Zdarec,kdy jsi dostal auto? V nejnovějším ceníku už není ani slovo o schránce na brýle:( zůstalo tam jen odkladací schránky v podlaze 2 řady,síťka v zavazadlovém prostoru a zásuvka pod sedadlem řidiče.

Auto mám od 16.11.

Schránku mezi sedadly tam mám, jenom není osvětlená. To ale asi nemá nikdo, je to údajně chyba v ceníku.

Odesláno

Auto mám od 16.11.

Schránku mezi sedadly tam mám, jenom není osvětlená. To ale asi nemá nikdo, je to údajně chyba v ceníku.

ja mam nezisedadly osvetlenou :D:super

Odesláno

hlasim, ze jsou ipody namontovany. foto z postupu nebude, jelikoz je potreba dotahnout par detailu jak v elektronice tak v konstrukci. zatim to mam nahozene a testuji. uz vim, jak rozebrat cely stredovy tunel od vrchniho panelu s pruduchy az po spodni panel u prihradky :D

- vrchni panel s pruduchy: pouze nacvakavaci

- stredni panel - kryt ovladani klimatizace: 4 sroubyzevnitr, spodek nacvakavaci

- casti kolem radici paky - nacvakavaci

- kryt pod radici pakou koncici u prihradky: nacvakavaci

jak psal antired - ty nacvakavaci staci opatrne povytahnout/vycvaknout bez pouziti naradi

jelikoz jsem zjistil, ze pro finalni provedeni budu muset udelat nejake konstrukcni zmeny a bez rozebrani tunelu neni mozne udelt perfektni design, budu vzhelem k pocasi pokracovat az na jare :D

pro pripadne zajemce bude soucasny stav k videni na predvanocnim srazu

jo, a vitam nove prichozi cleny fora!

[upravil dne 13/12/10 06:54 peter68]

Odesláno

Ahoj klucí, tak jsem si v pátek objednal taky jednu krásnou 5008. :mrk Ale čas dodání jsem stanovil až na duben 2011, abych si ušetřil jednu zimu. Bylo to praktický, ale nějak mi nedošlo, jak to bude v reálu dlouhá doba... :bojim Jinak to bude můj první Peugeot, tak mě doufám nezklame.

Jo a mohli by jste někdo napsat recenzi na moje.auto.cz? Pořád tam koukám a zatim tam žádná 5008 neni, což je velká škoda. Tady jsem si musel zkušenosti dlouho hledat.

Tak uť Vám to jezdí a já budu číst, abych věděl, na co se mám připravit. ;)

[upravil dne 12/12/10 12:54 PEEPEE]

Odesláno

Peepee: Tak budeš první co tam napíšeš,budeš předávat přímo s první ruky:D

A jak říkal Elton ta parta je moc super a nikdo nekouká kdo má jaké auto atd.:super

Odesláno

Tak je pravda, že jelikož tam žádná 5008-ka není, musel sem zapátrat, našel sem si vás a teď tady jsem pravidelně skoro každej den. Psal jsem to jen proto, že na ten server chodím a můžu srovnat i jiný auta. Ale to je vedlejší.

Už se těším, až si s vámi budu moct vyměnit nějaký zkušenosti. Objednal jsem 1.6 THP v manuálu. Snad mě nesežere...:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...