Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
:D:D:D To jsou otázky jak noha :D:D V dnešní době ti namontují start nejen že bez alarmu , ale i se samostřílem pod volantem. :D:D Dle požadavků každého soudruha.
Odesláno

no sorry za otazku jak noha ... chapu ze jde vse... jen tak nejak me zajimaji taky rozumne naklady... otazky kolem zaruky ze jo...a pak treba je tu moznost ze cena za samostatny dalkovy start muze byt hodne blizka dalkovemu startu i s alarmem. proto se ptam tech , co o tom vi neco vic, ci maji osobni zkusenost...

Odesláno

Sorry, já to nemyslel špatně. Ale ten alarm s pagerem jsem měl u předešlého auta a vím že za malý příplatek jsem mohl mít i dálkový start, (nepotřeboval jsem) takže opačně to bude to samé. Každopádně když už se v tom bude někdo vrtat, tak bych si to nechal udělat komplet.

Já jsem chtěl jen říci , že dnes se fakt vyrábí vše na co si člověk vzpomene. Jen to správně vygooglovat.;)

Odesláno

jak je resena rucka u 5008? ovlada primo zadni kotoucovou brzdu nebo tam je mala bubnova \"rucni\" brzda ? Kdyz couvam, nez se auto zahreje, tak mi to vrze jako stara liazka... tipuji ze se uplne nevypne ...

Odesláno

aha... ja uz chtel volat do servisu at mi to poladi.... takze to berete jako normal jo???? no je mi tda celkem trapne pred soudedy:D, vyjizdim jak suvenyr, bourakem jak hrom:D:D:D a do toho. kviiii kviii kviiii:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno

Ale i tak by mě zajímalo, jak je ta automatická brzda řešená.:myslim Mám strach aby časem nezůstala zamrzlá, hlavně když nechám auto pár dní stát v mrazu.

Odesláno

mně v servisu - v létě když jsem to přebíral a procházeli se mnou všechna menu - doporučili při teplotách pod bodem mrazu vypnout automatické zatahování ruční brzdy při vypnutí zapalování a \"brzdit\" pouze zařazenou rychlostí. Nikdy jsem ještě nevrzal :)

Odesláno
mně v servisu - v létě když jsem to přebíral a procházeli se mnou všechna menu - doporučili při teplotách pod bodem mrazu vypnout automatické zatahování ruční brzdy při vypnutí zapalování a \"brzdit\" pouze zařazenou rychlostí. Nikdy jsem ještě nevrzal :)

micha - při přebírání auta jsem obdržel zřejmě jako bonus naprosto stejnou radu :o

- že by s tím ti frantíci už měli nějaké zkušenosti ??? :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...