Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
elton .. aj tie tlacitka v pravo dole mam ine, teraz som pozeral tvoje foto. neviem ako funguje to osvetlenie OFF uz som to skusal kombinovat ale tvari sa to ako odpojene :D

tlačítko \"OFF\" neslúži na vypnutie osvetlenia, je to deaktivácia vnútorných senzorov pre alarm.

Napr. keď auto zamkneš a necháš vo vnútri psa alebo svokru, tak aby to zbytočne nehulákalo

post-30405-14109613306299_thumb.jpg

Odesláno
elton .. aj tie tlacitka v pravo dole mam ine, teraz som pozeral tvoje foto. neviem ako funguje to osvetlenie OFF uz som to skusal kombinovat ale tvari sa to ako odpojene :D

tlačítko \"OFF\" neslúži na vypnutie osvetlenia, je to deaktivácia vnútorných senzorov pre alarm.

Napr. keď auto zamkneš a necháš vo vnútri psa alebo svokru, tak aby to zbytočne nehulákalo

fuuu .. takze musim pozriet, ci nemam deaktivovane snimace z alarmu. vy ked to nemate tak nemate ALARM? ako si chranite auto ? :o

Odesláno

Dakujem za info .. ale pochopil som to spravne ze pri nasledujucom cykle sa to AKTIVUJE automaticky ?

Odesláno

áno, sám so to skúšal - nemusíš to opakovane zapínať.

skúšal som aj opačnú variantu: zamkol som sa v aute, alarm zapnutý - stačilo zamávať rukami a spustil sa taký bengál, že som mal čo robiť aby som to vypol :D

odvtedy sa toho auta bojí aj náš pes :aut

Odesláno

napriklad sa mi nepaci na tom alarme to, ze ked zle zavries dvere, tak to nepipne ako VYSTRAHA ale zas sa odomkne. 307 to malo tak, ze ked si zle zavrel dvere a zamkol, tak HLASNO pipol alarm. teraz musim kontrolovat a skusam to ako TRAPKO :myslim

Odesláno
Taky podle zrcátek poznáš, jestli máš dobře zavřené dveře, když nemáš tak se nesklopí.

ja si ich mozem sklapat RUČNE :D .. nechcel som to, lebo radsej obetujem spetak ako cely bok auta ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...