ptrizuli Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 ahoj páni, tak som nakoniec doriešil tú moju \"tragédiu s chýbajúcim USB a následne divne namontovanou USB krabičkou, ktorá aj tak nefungovala. Moja sťažnosť na peugeot centrálu asi zabrala, lebo priznali, že keď som to objednával, nemali v cenníku uvedené, že USB nie je kompatibilné s WIP NAV. Povedali, že to teraz nedokážu dať do funkčného stavu, tak mi ponúkli finančnú kompenzáciu. Dnes som sa dohodol priamo s predajcom, že zdarma dostanem strešný nosič a gumenú \"vaničku\" do batožinového priestoru. Cez zimu to na lyžovačkách s rodinkou celkom využijem Citovat
elton Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 U nás to bylo uvedené v ceníku, že USB není kompaktibilní s WIPnav. Ale aspoň jsi z toho něco vytěžil. Citovat
ptrizuli Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 vyťažil, ale čo ma to stálo čo ma to stálo času a energie som radšej zástanca kvalitných služieb ako riešiť takýto \"hon na bosorky\" a dokazovať mesiac niekomu, že mám pravdu. Citovat
Sagi-5008 Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 ja mel doposud same Fordy a dokonce jenom Mondea a shanel jsem proto neco kam se vejdu a kam se vejde rodinna a golf (obcas taham hooodne veci) v mnoha autech se nevejdu nohama pod volant aniz bych kopal do saltrpaky nebo hlavou skrtam o strop apod. navic je 5008 za rozumny peniz, S-Max je proste o cca 200 papiru vyse, coz je tak trochu zbytecna frajerina ... 5008 je zatim super, trochu vice papá, ale doufám že se casem umoudří ... aktualne jsem pres 8 (u Mondea jsem byl na 6,5), asi castecne automatem a pak ostrejsi jizdou po dalnicích a skakani po Praze ... pristi tyden se vydám na SM (asi i Kravare ) a tak by to mohlo jit trochu dolu ... jakou mate spotrebu ? Citovat
ptrizuli Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 ja mam po 2,5 mesiaci 11500 km s priemernou spotrebou 6,8 takže Sagi nemaj strach, istotne to klesne; máme rovnaký motor aj keď automat si vypýta asi trochu viac Citovat
antired Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 vyťažil, ale čo ma to stálo čo ma to stálo času a energie som radšej zástanca kvalitných služieb ako riešiť takýto \"hon na bosorky\" a dokazovať mesiac niekomu, že mám pravdu. jo jak rika eltom v ceskem ceniku je poznamka o tom ze u wipnav usb neni. ta vana do kufru je v celku predpokladam, jak resi kdyz vytahnes 6. ci 7. zico?? Neni asi nejaka delena co? S tim USB ja jsem bula ja bych nad tim asi mavnul rukou a takze mel nakonec houno... Jinak hezka barva! [upravil dne 21/10/10 od antired] Citovat
Sagi-5008 Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 USB jsem si tam pral, ale pro kombinaci, kterou jsem zvolil mi pak rekli ze tam neni ... obcas jsem nerozumel temto nekompatibilnostem, proc neco nejde s necim jinym ... nejabsurdnejsi me to pripadlo, ze k 2,0 HDI AUT 6 nejdou kola 18\" .... nechapu co ma motor spolecneho s koly ... USB jsem chtel pro hudbu ... dat hromadu mp3 na flasku, tu nastalo napichnout na USB a vybirat skladby pres pocitac ... takto pripojuji telefon s kartou plnou hudby pres AUX ... trochu mensi komfort jinak zitra mirim k Domanskemu primarne pro disky 17\" na zimni kola a pak nejake doplnky; stresni nosice uz mam v garazi a chci si taky koupit tu gumovou vanu do kufru ... casto jsem mel kufr pekne zabordelenej a spinavej, takze by to mohlo poslouzit ... pak mi jeste panackove z PP nedali koberecky dopredu, tak na neco mrknu ... Citovat
ptrizuli Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 to antired: farbu vyberala moja polovička, takže odovzdám odkaz inak, na celom tom mojom prípade ma neštvalo ani to chýbajúce USB ako ten katastrofálny amatérsky prístup predajcu. Vana do kufra je vcelku ale pri výlete 4-člennej rodiny na lyže to vôbec neriešim. Keď budem potrebovať vytiahnuť 3. rad sedadiel, tak to jednoducho vyhodím [upravil dne 21/10/10 od ptrizuli] [upravil dne 21/10/10 od ptrizuli] Citovat
antired Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 ptrizuli, to si nede zapamatovat, , co je to \"Executive Playstation\"? Mas to napsano ve vybave... ti je jako ten dvdpack? Citovat
ptrizuli Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 ak to mam zhrnúť, tak v tom aute mam v podstate všetko z cenníka okrem kože a xenonov. a k tomu som dostal ešte aj hraciu konzolu Playstation2 vlastne ešte mi tam chýbajú tak diskutované ostrekovače svetiel Citovat
ptrizuli Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 bohužiaľ som:( už som to na základe tých predošlých diskusií kontoloval Citovat
elton Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 Na slovensku se taky stupně výbavy jmenují jinak než u nás. Jinak ptrizuli, jeslti máš pak viditelnosti2 tak odstřiky budeš mít. Stačí hodit fotku světla. Citovat
ptrizuli Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 na slovensku je asi uplne iný cenník. pak viditelnost2 v SR znamená: (elektrochromatické vnútorné spätné zrkadlo, elektricky sklápateľné vonkajšie spätné zrkadlá) ostrekovače sú len ku xenonom: Pack viditeľnosť 3 (samonatáčacie xenónové svetlomety AFS, automatické výškové nastavenie svetlometov, ostrekovače svetlometov) Citovat
elton Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 Tohle jsme taky měli napsané v ceníku, ale realita je trochu jinde. Hoď foto světla. Citovat
Guest peter68 Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 zdravim vsetkych! uz som zo slovenska spat v prahe. par dni sa mi nedarilo prihlasit zo safari z jablka, tak som to skusil z firefoxu a ide to! - dojmy z cesty: paraaaada. neviem si 5008 vynachvalit. som uuuplne uneseny. sedadlo perfektne, ziadne kratke sedaky ako v niektorych recenziach, zaden bolavy chrbat. zatial najlepsie auto ake som kedy soferoval na dlhsej trase. myslim tym samozrejme celkovy pomer cena/vykon/prakticnost/design - max rychlost zatial 185km/h nebol priestor na blbnutie - drziak na napoje: co mam povedat. podarilo sa mi poliat sedadla cajom a vyliat redbul v odkladacom priecinku vo dverach. uz som si kupil drziak v prahe v globuse. nasiel som si nan miesto vo dverach. poslem fotku az budem mat auto. je pravda, ze ja neriesim kelimky na kavu iba odkladanie 0,5l pet alebo otvorenych plechoviek - kmitanie volantu: kazilo dojem, vcera som nechal auto u domanskeho, menia komplet servo, dufam ze to vyriesi moj problem - zastavil som sa v rimavskej sobote - u MAD www.autopotahy.sk - a objednal potahy, uz su vraj na ceste do prahy poslem fotky az ich nahodim. ak mate niekto zaujem, mam este jeden katalog a vzornik latok navyse. - to elton: za nejdrazsi verzi, t.j. celokuze, alcantera il chteji 537eur s dani, bez dane 452eur. ja jsem vzal kuzi na bocich, stred textil a stalo mne to presne 282 eur - a nakonec minisrazek u jezera: SUPR! rad jsem vas vsechny poznal, kluci jedni pezotaaackyyy [upravil dne 22/10/10 od peter68] Citovat
ptrizuli Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 keď pôjdem z práce, tak to cvaknem a večer to sem zavesím Citovat
elton Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 Zdravím tě z výletu:papa Na ty potahy teda budu muset pěkně našetřit:myslim Držím palce aby ti to pěkně spravili a pak nahoď foto potahů, jsem zvědavej. Citovat
Yantschi Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 Petr68 - prosim Ta aku foliu si nalepoval na spodok zadneho narazniku a kde sa da zohnat a ako sa to presne vola? Rozmyslam, ze si ju tiez dam na zadny naraznik na moju 308-mu. Dikes. Citovat
Guest peter68 Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 yantschi: neviem, polepovali mi auto tu http://www.tintek.cz/ ale myslim, ze to bola obyc matna folia na auta, co z nich rezu aj reklamne polepy. na streche mam lesklu. [upravil dne 22/10/10 od peter68] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.