Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jo? 150kw.... hmm ale ze by to davali do 5008? nu rukavici hazet muzou, ale na dalsi 5008 uz nemam...to uz bych spise sel do toho hybridu co predstavovali v 3008, fajn mit 4kolu..ale kdo vi jestli to vubec bude a za kolik ze jo....

Odesláno
Zdar, tak jsem rano poridil nekolik fotek a posilam.

Nicmene opet to davam pres externi web, i kdyz vkladani pres forum uz funguje, ale zrejme jen po jednotlivych fotkach.

http://golf-masters.cz/j15/index.php?option=com_content&view=article&id=101&Itemid=113

Ohledne zarovky na denni sviceny, myslim ty 15W mi rikali v salúnu, ze nepraskaj :):)

SAgi auticko pekny ale mě jako golfistu nadsence zaujalo kde jsi ty fota mel umístěny...:D

Odesláno

Jo, jo, 5008 je pro golfisty docela dobrá kárka. O nekolika golfistech vim, co zvazuji 5008.

Prakticky --- mam doma jeste Mondeo kombi a do nej dam 3 bagy i s vozikama (slusnej nakladaček). Ted do 5008 musim bohuzel driver davat zvlast - jinak v pohode. Mondeo je asi o 20cm sirsi v zavazadlovem prostoru ...

Na 5008 jsem si zaroven poridil tazny zařízení i stresni nosice, takže kdyby bylo málo místa, zapřáhnu vozík nebo posadím rakev na střechu (ale ta by mě trochu zakrývala výhled prosklenou střechou) :mrk:mrk

Odesláno
Teda tady je golfistů:D vím ještě o jednom co si koupil 5008 aby se mu tam vlezla golfová výbava.

Znam nekoho kdo si koupil 5008 aby se mu tam vesly klece s holuby :D :D :D

Jinak kuci, co myslite. Mam tazne, origo montovane v salone, ne bajonet ale na srouby, a kdyz ho nesundam, berou mi ho zadni park senzory...ale staci povozit prives, to se deaktivuji, po odpojeni privesu pak zas par dnu klid. Nepisti, kouli jakoby nevidi. No ale pak pip, vsimne si ji a pisti blbec furt. Takze je to na reklamaci? Muzou s tim neco delat? Protoze ten hak stale zhazovat me teda sere!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...