Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jo chlapi, asi tam přijedu. Akorát jsem dnes nasr... . Jsem si svého krasavce pěkně umyl a vyčistil, jednou jsem přejel přes Ostravu a je zase jak ta svině. Traktor hadra. Tak doufám, že bude v sobotu pršet, ať to není tolik vidět. :grr

Odesláno

Chtěl bych se zeptat Vás kdo máte Wip nav. jetli vám tam tak protivně pořad bliká venkovní teplota jako mě když je míň jak 4st. ? Nebo se to dá nejak vypnout? U služebáku (octavka) me to blikne asi na 10s a pak uz to jen svítí ale tohle me dost znervoznuje...

Odesláno

Notys, když je teplota od +3 do -3, tak to bliká. Je to upozorňování na možnost náledí. JJxing, taky jsem dneska myl auto. Zítra bude hezky ....pršet:D

Odesláno

jjxing: kdybys prijel, bylo by to supr! chtel bych videt to nezavisle topeni, o kterem vsichni slyseli ale nikdo ho jeste nevidel :)

Odesláno

Antired a odkud vyjíždějí ty odstřikovače. Mám taky pak viditelnosti 2 a ještě jsem je nenašel, neděláš si spíše srandu?:myslim

Odesláno
peter68 : Jo přijedu, i když nevím jestli to stihnu na čas, ale na tom topení asi nic moc neuvidíš. Pokud tedy nebudeš chtít ležet pod autem. :D

Zvedák mám, deku taky, tak to rozeberem jak to funguje:aut:D:D

Odesláno

2 elton. Nedelam. Taky jsem cumel ! Jeste jak jsem zaparkoval tak jsem to prubl. Ostrik skolo a utikal ven cucet na predek. Krasne to stihnes, provede to totiz dve delsi ejakulace. A vy jizdi to z teho jakoze nasavaciho otvoru pod svetlem. Prubni. To cumis co?:D

Odesláno

Hoď foto, bo mě to nějak nestříká(odstřikovače). Světelný pak dvě nemá mít odstřiky jen když máš xenony. A měl si dojet do Opavy, bylo dobře a byly tam tři 5008 a taky RCZko dojelo a 407ma a 207ma 309ka. Klukům co dojeli děkuji za pěkné odpoledne:papa

Odesláno

dobre po 19 hod. to tu hodim. Budes kukat jak to strika. Jo a mel jsi zaple svetla? Jinak ti to strikat nebude. A k srazu, cece jel bych hned. Ale prace nepusti. Musim to vedet par dnu dopredu. Skoda. Moc rad bych se zucastnil.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...