Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
axtaak ;) jasne, vysvetlim. ma mi prijit novy ipod nano.

ten ipod najdes zde:

http://www.apple.com/ipodnano/

muj soucasny interier vypada takto:

ipodnanowipsound2origin.jpg

a ten ipod bych chtel zabudovat k tomu displayi:

ipodnanowipsound2after.jpg

[upravil dne 30/9/10 od peter68]

Az to poresis, ci uz behem te upravy, hod to do noveho vlakna! To si zaslouzi nezapadnout tu, v \'zkusenostech\'. Neco jako: jak upravit zakladni radio, ci tak neco. Diky.

[upravil dne 4/10/10 od antired]

Odesláno

2 elton: já vím, že jsem hrozný otrava, ale jak jsi se dopracoval k tomu, že Dunlop 3D jsou právě ty gumy, co budou mít tu čest nosit tvé bílé zlato (bez prosklené střechy - já jen, abych nevyšel ze cviku...:D)?

Já jsem momentálně zamotaný ve smyčce - Dunlop SP Wintersport 3D, Michelin Alpin A3 a Alpin A4 - už se mi podařilo zavrhnout GY UGP - a to jsem měl s naprostou spokojeností UG7 a Continental - ty jsou mi prostě jen a pouze nesympatické, vím že gumy za to nemůžou, ale ti gumáci ano...

Rozhodl jsem se pro variantu na zimu plech a průměr 16\"... Sehnat 16\" alu s ET 29 je neřešitelné (originál peugeot 16\" za 5.468,- per kus a to už fakt zuviel) a přihlašovat ET 25 - na to sere bílý tesák, nejni čas, nejni čas...

Mám nabídky:

od koncesionáře Peugeotu na komplet Michelin Alpin A3 plus plechy 16\" za 17.634,- + obutí, závaží a montáž..

od nejmenovaného pneunet na komplet Michelin Alpin A4 plus plechy 16\" za 18.340,- vč. obutí, závaží

od nejmenovaného pneunet na komplet Dunlop SP Winter Sport 3D plus plechy 16\" za 17.200,- vč. obutí, závaží

A teď fčíl babo raď... Já jsem vnitřně spíš rozhodnutý pro Alpin A4, jen bych rád další názor... Dunlopka super, ale hůř se chová na ledu a po zkušenostech z loňské zimy u nás je to problém, který hraje do karet papírově lepšímu Alpin A4... Ale za 1.140,- bych se z hospody domů motal jak carský důstojník... :D Mnooo - ježto do hospody nechodím, jdu přemýšlet o jiném příměru...

Díky za případný komentář...

jl

Odesláno

Hi Hi, jak jsem se dopracoval:D jednoduše, podíval jsem se jaká je nabídka v 17\"(nad 16\" jsem neuvažoval, hyzdit tak pěkné autí) a zalíbily se mi. A to je všechno, neřešil jsem to:D

Odesláno

2 elton: A já lama jsem si prožil neděli nad netem... :mad:

Asi to moc prožívám, když já s tím jezdit tak často nebudu - to žena a děti - tak jim chci dopřát to nejbezpečnější... Každopádně dík za info, taky řešení... :D

jl

Odesláno

To je těžké radit ve značkách pneu. Každý má rád tu svou a nebo si pročte všechno kolem a pak se rohoduje. Jak se mi měnily auta a kola rostla, tak jsem šel od Matadoru, přes Barum, přes Kleber po Mischeliny a Dunlopy. Vyber, které se ti zalíbí.

Odesláno

taky to tak vidim.... zadna asi nebude spatna... s gumama to je vetsinou tak ze v necem vynikaji, treba sedi na mokru trosku lip, ale zase jsou treba hlucnesi... nebo tak ...podotykam, to je muj nazor... treba nekdo vidi a citi znatelne rozdily, ja ne... takze rek bych , zavri oci, zapichni prst do jedne z tech nabidek a kup:D

Ja to resim tak, ze kouknu na duhou ci treti nenizsi cenu, a jestli je to aspon trochu znama znacka, kupuju:D :D:D

Odesláno

Ahoj kolegové,

tak jsem cca týden taky majitelem 5008čky (a zatím spokojeným -- defakto je to první kára za \"vlastní\" po firemních, ale myslím, že jsem se nespletl :).

Mám jednu takovou drobnost -- dle všech inet specifikací to ve výbavě Premium s WIP sound rádiem má mít WIP plug s USBčkem. Moje auto má v konzoli zjevně tu zásuvku, ale zjevně je v ní jen \"jack\" a USBčko nikde.

Je to OK? Pokud máte někdo Premium, jak jste na to vy, máte USB?

Pokud to tám má být a není, myslíte, že to může reklamovat/požadovat v servisu?

Je to taková blbůstka, ale já reálně mám veškeré audio v MP3 a měl jsem radost, že by tam to USBčko být mělo .. a ono prd :(

Prochy

Odesláno

2 prochor.cz

riešil som rovnaký problém, v špecifikácii aj na objednávke WIP Nav aj s USB portom a auto došlo bez neho :(

tak som to reklamoval priamo u predajcu a odpoveď bola, že to bola chyba vo výrobe a USB mi namontujú priamo u nich v servise.

Po prevzatí auta z montáže som hľadal USB prípojku v stredovej konzole a zažil som mierny šok. V konzole nebolo nič a do odkladacej schránky pre spolujazdca mi namontovali nevkusnú krabičku (cca 15x6x2 cm), do ktorej sa dá pripojiť USB aj iPod (ten sa dokonca cez tú divnú vec aj nabíja).

Povedal som si: \"chlapče, máš to síce od ruky, ale to nejako zvládneš - zastrčíš USB a počúvaš\"

Tak som tam ten USB kľúč vrazil, že si vyberiem obľúbenú muziku a vtedy som zistil, že to nie je až také jednoduché:

- krabička sa k WIP pripojila ako menič na 6 CD

- ovláda sa to len \"rádio tlačidlami\" 1-6

- nedokážem sa pohybovať medzi adresármi na USB

- a najhoršie: vôbec to nezobrazuje názvy skladieb :o

- mam z toho pocit, že to funguje princípom: náhodný výber :D

Reklamoval som to teda znovu, že mi to namontovali nejak divne :(

Po dvoch týždňoch čakania a urgencií mi pán v servise povedal, že software WIP nie je kompatibilný s USB a preto ho nepodporuje a nezobrazuje :blicismajlik

To mi nejako zabudli pri objednávke alebo aspoň pri prvej reklamácii povedať. Takže teraz vozím v aute nevkusnú krabičku, ktorú vôbec nepoužívam a ešte aj zaberá miesto.

Nerozumiem logike tohto storočia: čím viac si objednáš, tým menej je to kompatibilné :)

Podal som teda reklamáciu priamo na centrálu Peugeotu v BA, kde mi odpísali, že budú pre mňa hľadať vhodné riešenie. Čakám už vyše týždňa :(

Skús sa na to opýtať ty, možno budeš mať viac šťastia.

Odesláno

Ja mam Premium pack a Wip nav a taky pouze jack. Videl jsem to tak na predvadeckach a tak me to u meho auta neprekvapilo tak to neresim.Zato mam jinou libustku,mam prořízlou z vnitrni strany sedacku ridice... Kozenou sedacku...:( Takze taky reklamace a jsem zvedavej jak to vyřešej. Ale rovnou jsem jim rek že interier za 60tis chci mit bez chyb a chci novou sedacku tak uvidime. Auto je bomba a lepsi jsem nikdy nemel ale tech \"malickosti\" je uz docela dost,zatim u me nastesti prevlada euforie ze vseho ostatniho.

Odesláno

Přesně tak měl a naštěstí jsme si toho všimly hned takže by snad neměli mít řeči že jsme si to udělali my. Ale strááášně se tomu divili jak je to možný že jim to chodí zabalený v igelitu atd...

Odesláno

prosim o pomoc: nehodli byste nekdo tu adresu na web, kam si zadam VIN a ono mi to vyjede ruzne veci .... videl jsem to v manualu a myslim i tady nekde na foru, ale mam brozuru venku v aute.

diiiiky predem

Odesláno

jo, jinak mam premium pack s wip sound a ve stredove konzole usb i jack. akorat ten jack ze zacatku \"praskal\" musel jsem konekor asi 15-20x zastrcit a vyhathnout ... pak to zmizelo. asi nejaka konzervacni hmota nebo co ....

k tem drobnostem: zacina mi trochu chybet napajeni uvnitr toho chlazeneho boxu kde mam i ten usb/jack konektor. ale stejne budu muset resit ntazeni kabelu od navigace a ipodu, tak jsem premyslel, zda nenahodit rovnou i nejaky ten konektor na 12V dovnitr toho boxu ...

Odesláno

ptrizuli: dikes

pokud jsem uz mel na sve 5008 rozebrany panel radia a kompletne i display, bude to dostacujici kvalifikace pro zaskrtnuti polozky \"Jiná kvalifikovaná osoba v oboru automobilových oprav\" ? :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...