JohnyLee Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 2 all: řešil už někdo zimní pneumatiky - není to příliš obvyklý rozměr... Druhá otázka pro design vs. funkčnost - zimní na plechy nebo necháváte hlíny? Má už někdo nějaké vyhlídnuté a případně kde a za kolik? Díky jl Citovat
elton Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 Tak na zimu se chystám ve velkém. Kolečka mě právě dorazily, hodím je na stávající disky a na jaro si objednám nové. Citovat
JohnyLee Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 2 elton: řešil jsi rychlostní index? - já Dunlopek našel jen H, ale homologované je V a W... jl Citovat
JohnyLee Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 ...o to nejde, já jsem od začátku rozpačitý nad tím, že auto s maximálkou cca 190 je homologováno na pneu s indexem na 240 km/h - já jen aby při té věci, co také nesmí být vyslovena, třeba že nedobrzdíš na ledu, aby ti z pojišťovny nepřišel roztomiloučký dopis, že nic neuhradí, že jsi použil neschválené pneu... Jinak bych si tam dal klidně T-čka - v zimě se nad 150 nepodívám... ...mám tomu rozumět tedy tak, že máš index H? jl [upravil dne 2.10.10 od JohnyLee] Citovat
JohnyLee Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 2 elton: a kde jsi je kupoval - jestli na netu - hodil bys odkaz? jsou to ty zesílené (XL) nebo normální? U Dunlopů jsem taky skončil - ještě Michelin Alpin 3 - možná tak ještě Goodyear UGP... Už mají čerstvé nebo jak staré mají? Dík za pomoc... jl Citovat
elton Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 Bral jsem je na www.pneumatiky.cz , jsou zesílené XL. Michelin PA3 jsem měl a nebyly špatné, Goodyear jsem měl jen letní a stály za prd. Byly skladem, tak jsem je rychle bral, protože cena gum rapidně roste. Původně jsem chtěl Klebery, ale nebyly skladem a cena vyskočila o víc než 400,- za dva týdny. Citovat
Guest peter68 Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 panove, zak v tomhletom uplne plavu. je to moje prvni auto, dosud jsem jezdil vzdy firemnim, nemusel jsem zimni pneu resit. prosim o vysvetleni: co znamena zesilene - XL ? Ty Hačka, Tečka apod. jsem snad pochopil ... Mozna by stalo za to, tuto diskusi presunout do vlakna \"kola\". Pripadne nazev vlakna doplnit o pneu .... co myslis Eltone? Citovat
elton Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 Klidně se to může přesunout do \"Kola\". XL znamená, že má zesílenou konstrukci. Citovat
Guest peter68 Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 jeste mi prosim vysvetli k cemu je to v praxi jako dobre? mene se opotrebovavaji, nebo spis lepe preziji treba nejaky obrubnik? diiiik Citovat
Přema Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 Elton: To tvoje autí potřebuje že.....??,:D:D:D Citovat
elton Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 Přemo: kdyby s tím nejezdila i moje žena, tak by to nebylo potřeba:D Citovat
Přema Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 Ach ty baby.....ještě že s tím moje nejezdí..... Citovat
elton Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 Ty máš výhodu, že Petře stačí 206ka, Andreji už 206ka nestačí Citovat
Přema Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 Tak si vem ty 206 a Andi dej 5008.....:D:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.