Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

2 all: řešil už někdo zimní pneumatiky - není to příliš obvyklý rozměr...

Druhá otázka pro design vs. funkčnost - zimní na plechy nebo necháváte hlíny?

Má už někdo nějaké vyhlídnuté a případně kde a za kolik?

Díky

jl

Odesláno

...o to nejde, já jsem od začátku rozpačitý nad tím, že auto s maximálkou cca 190 je homologováno na pneu s indexem na 240 km/h - já jen aby při té věci, co také nesmí být vyslovena, třeba že nedobrzdíš na ledu, aby ti z pojišťovny nepřišel roztomiloučký dopis, že nic neuhradí, že jsi použil neschválené pneu...

Jinak bych si tam dal klidně T-čka - v zimě se nad 150 nepodívám...

...mám tomu rozumět tedy tak, že máš index H?

jl

[upravil dne 2.10.10 od JohnyLee]

Odesláno

2 elton: a kde jsi je kupoval - jestli na netu - hodil bys odkaz? jsou to ty zesílené (XL) nebo normální? U Dunlopů jsem taky skončil - ještě Michelin Alpin 3 - možná tak ještě Goodyear UGP... Už mají čerstvé nebo jak staré mají?

Dík za pomoc...

jl

Odesláno

Bral jsem je na www.pneumatiky.cz , jsou zesílené XL. Michelin PA3 jsem měl a nebyly špatné, Goodyear jsem měl jen letní a stály za prd. Byly skladem, tak jsem je rychle bral, protože cena gum rapidně roste. Původně jsem chtěl Klebery, ale nebyly skladem a cena vyskočila o víc než 400,- za dva týdny.

Odesláno

panove, zak v tomhletom uplne plavu. je to moje prvni auto, dosud jsem jezdil vzdy firemnim, nemusel jsem zimni pneu resit.

prosim o vysvetleni: co znamena zesilene - XL ? Ty Hačka, Tečka apod. jsem snad pochopil ...

Mozna by stalo za to, tuto diskusi presunout do vlakna \"kola\". Pripadne nazev vlakna doplnit o pneu .... co myslis Eltone?

Odesláno

jeste mi prosim vysvetli k cemu je to v praxi jako dobre? mene se opotrebovavaji, nebo spis lepe preziji treba nejaky obrubnik? diiiik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...