elton Odesláno 23. září 2010 Odesláno 23. září 2010 Tak to jo a osonduj aktuální cenu za: černá Kůže-alkantara, bíle obšití a vyšití lva, pět míst. A dej mi vědět jo. Citovat
Guest peter68 Odesláno 23. září 2010 Odesláno 23. září 2010 ok. nekam si to musim napsat. nebo nejlepe, pokud mi to posles SMS. cislo ti poslu obratem pokud mi napises na csosz/zavinac/bluemediastudio/tecka/cz Citovat
elton Odesláno 23. září 2010 Odesláno 23. září 2010 Napsal jsto trošku na mě složitěj, pošlu ti číslo radši přes SZ. Citovat
ondrash Odesláno 24. září 2010 Odesláno 24. září 2010 Už je doma a prospinkal první noc v garáži....... chlapi to je nádhera co? To peter68-autíčko jako celek super-můj názor je shodnej jako Elton-ten kontrast bílá-černá na zrcátkách je zajímavej,ale jestli se Tobě líbí celobílé ,tak je to super. Jen mi trochu uniká proč je ta fólie na střeše,když ji max uvidí lidi z busu či náklaďáku a proč si dáváš světlou do interiéru když pak řešíš že to bude zašvihaný a budeš kupovat potahy-to bylo lepší dát černou a za těch x tisíc sis měl pořídit nějakou jinou vymakávku. Ale nechci Ti do toho remcat-je to krása a nemůžeme být všichni stejní,no né? Citovat
elton Odesláno 24. září 2010 Odesláno 24. září 2010 ondrash, hlavně neříkej, že máš taky bílou:D Citovat
antired Odesláno 24. září 2010 Odesláno 24. září 2010 tak peter, no musmi rict ze super!!§ Me se to teda libí. I ty casto zminovana zrcatka. Proste jsou jine, jsem zvykly na origo, ale ty by sly taky. Kdyby take davali uz ve vyrobe, asi se nikdo nepodivi. Hezke. Ten napad s tou strechou to me dostalo... spica. Ja to s \"upravou\" dotah zatim tak daleko ze jsem dotah cernou folii se zamerem polepit ty matne cerne plasty na dverich. Aby byly ala premium pack. Nu folii uz mesic vozim v aute:D ...a ten \"difuzor\", take pochvalim, zajimavy napad... odlehci to ten zadek trochu... jde videt ze ti vkus neco rika. Jemne doladeno, nepreplacano. Ten svetly interier vidim poprve... musim rict ze se tesim az nekdy tohle uvidim na zivo.... Tak a ted mi taky pochvalte tu mou perlet protoze mi to lito:D:D 2ELTON: mno jestli ma take bilou tak to je mazec:D:D:D:D:D To bude na srazu vypadat jako na srazu sanitek:D:D:D,ehm.. no, nemyslim to zle hihi [upravil dne 24/9/10 od antired] Citovat
Přema Odesláno 24. září 2010 Odesláno 24. září 2010 :D:D:D:D sanitek.......:potlesk:potlesk:potlesk už vím co koupím Eltonovi na vánoce......modrej maják... Martin tu sanitku ti už nikdo neodpáře.....:aut:aut Citovat
Martinsk Odesláno 24. září 2010 Odesláno 24. září 2010 Ja ti dám nálepky s červeným krížom ... Citovat
elton Odesláno 24. září 2010 Odesláno 24. září 2010 No jo, já mám sanitku a Přéma pohřebák:aut Citovat
Přema Odesláno 24. září 2010 Odesláno 24. září 2010 Sanitka je stejně lepší.......... antired: :potlesk:potlesk:potlesk Citovat
Přema Odesláno 24. září 2010 Odesláno 24. září 2010 Našel sem fotku Tvé 5008my........tohle se válí u ppčka na zahradě....:P:P:D:D Citovat
Přema Odesláno 24. září 2010 Odesláno 24. září 2010 Ty s tou červenou...aby ses nedočkal hasičů.......:D:D:D:D:D a máš to.... [upravil dne 24-9-10 od Přema] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.