Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ok. nekam si to musim napsat. nebo nejlepe, pokud mi to posles SMS. cislo ti poslu obratem pokud mi napises na csosz/zavinac/bluemediastudio/tecka/cz

Odesláno

Už je doma a prospinkal první noc v garáži....... chlapi to je nádhera co?

To peter68-autíčko jako celek super-můj názor je shodnej jako Elton-ten kontrast bílá-černá na zrcátkách je zajímavej,ale jestli se Tobě líbí celobílé ,tak je to super. Jen mi trochu uniká proč je ta fólie na střeše,když ji max uvidí lidi z busu či náklaďáku a proč si dáváš světlou do interiéru když pak řešíš že to bude zašvihaný a budeš kupovat potahy-to bylo lepší dát černou a za těch x tisíc sis měl pořídit nějakou jinou vymakávku. Ale nechci Ti do toho remcat-je to krása a nemůžeme být všichni stejní,no né?

:D

Odesláno

tak peter, no musmi rict ze super!!§ Me se to teda libí. I ty casto zminovana zrcatka. Proste jsou jine, jsem zvykly na origo, ale ty by sly taky. Kdyby take davali uz ve vyrobe, asi se nikdo nepodivi. Hezke.

Ten napad s tou strechou to me dostalo... spica. Ja to s \"upravou\" dotah zatim tak daleko ze jsem dotah cernou folii se zamerem polepit ty matne cerne plasty na dverich. Aby byly ala premium pack. Nu folii uz mesic vozim v aute:D

...a ten \"difuzor\", take pochvalim, zajimavy napad... odlehci to ten zadek trochu... jde videt ze ti vkus neco rika. Jemne doladeno, nepreplacano.

Ten svetly interier vidim poprve... musim rict ze se tesim az nekdy tohle uvidim na zivo....

Tak a ted mi taky pochvalte tu mou perlet protoze mi to lito:D:D

2ELTON: mno jestli ma take bilou tak to je mazec:D:D:D:D:D To bude na srazu vypadat jako na srazu sanitek:D:D:D,ehm.. no, nemyslim to zle hihi

[upravil dne 24/9/10 od antired]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...