ptrizuli Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 ahoj, riešil už nikto z vás aktualizácie máp v navigácii WIP NAV. dajú sa niekde zohnať aktuálne mapové podklady, poteboval by som chorvátsko. dík za radu Citovat
elton Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 Aktualizaci map jsem zatím neřešil a jak jsem se tak na to díval, tak chorvacko tam je docela slušně. Citovat
ptrizuli Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 celkom slušné to je, ale hľadal som mapu s väčším detailom pobrežných miest. budúci mesiac sa chystám až do Podgory a v aute má mapa Podgory len jednu ulicu. Mám malú prenosnú navigáciu od Garmina a tam je ten detail mesta omnoho väčší, tak som dúfal, že niečo podobné má aj Navteq pre vstavané navigácie. Ale si to vyzerá tak, že budem musieť zobrať so sebou aj toho malého Garmina Inak je tá vstavaná navigácia veľmi presná a som s ňou veľmi spokojný. Citovat
elton Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 Naco tahat další krabičku, vždyť většina chorvackých městeček pouze většíma vesničkama a tam se snad nedá ani zabloudit. Citovat
ptrizuli Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 tak to máš asi pravdu ešte jeden dotaz: dá sa nejako nastaviť aby všetky 12V zásuvky fungovali aj pri vypnutom zapaľovaní? Citovat
elton Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 To myslím nejde:myslim Snad to někdo bude vědět. Citovat
jjxing Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 Byl jsem dnes na diagnostice aktivovat to denní svícení. Už to funguje správně. A je to dobře vymyšlené. V těch světlech pro denní svícení je dvouvláknová žárovka která se při denním světle zapne naplno a vypnou se xenony. A naopak v noci svítí pouze jedno vlákno jako obrysovky a k tomu xenony. Tak teď už jen aby někdo přišel na to odblokování DVD za jízdy. My na to nepřišli Citovat
elton Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 S tou aktivací denního svícení nebyl žádnej problém? Dělali ti to v Ludgeřkách? Ten odblok by možná zvládl pp205, zkus mu napsat. Citovat
jjxing Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 Jo , v Ludgeřkách. Ochota a šikovný klučina. Ještě si počkám jestli něco nezjistí. V klidu. Citovat
Sagi-5008 Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 Pravě jsem na D11 před Prahou potkal auto prepravujici nova auta a mel nalozenou jednu stříbrnou 5008. Někdo bude mít brzo radost :-) Citovat
elton Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 Tak už mám to denní svícení konečně aktivované a pocit je hned lepší Sagi neboj dočkáš se. Citovat
jjxing Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 Myslíte že by to mohlo fungovat místo klasické dvouvláknovky dobře? Nebo to bude klasicky házet chybu ? LED žárovka BAY15D dvouvláknová (21W/5W) - červená, bílá http://www.rafservis.net/cs/led-zarovky-12v/ Citovat
elton Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 Myslím si, že to bude házet chybu, ale chtělo by to aby se k tomu vyjádřil někdo techničtěji založený, třeba pp205. Citovat
jjxing Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 No už jsem četl u některých žárovek, že jsou dělány tak aby nedělaly tu chybu. Tak by to bylo dobré vyzkoušet. Citovat
elton Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 Tak to musíš vyzkoušet:D a dej vědět jak to dopadlo:aut Citovat
Přema Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 Pokud auto tyto žárovky hlídá budou házet chyby.....já mám led žárovky na všech blinkrech ale na každé žárovce je připájený odpor který simuluje skutečný odběr vláknové žárovky, tudíž žádné chyby...... Elton: A to nejsem pp205:P:P:P Citovat
Přema Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 Původně zaslal: jjxing No už jsem četl u některých žárovek, že jsou dělány tak aby nedělaly tu chybu. Tak by to bylo dobré vyzkoušet. Nevím o žádné led žárovce co by toto umožnovala....pokud ano nechám se překvapit...... Citovat
jjxing Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Je třeba hledat Zítra tam zejdu zjistit podrobnosti. http://www.levnealarmy.cz/eshop/svetla-ostatni/autozarovky-led/patice-bay-15d/led-autozarovka-12v-s-patici-bay15d-bila-16led-smd-95146cb.html Citovat
elton Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Už jsem si říkal, jestli vůbec žiješ:papa Zkus a dej vědět jak to dopadlo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.