Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

celkom slušné to je, ale hľadal som mapu s väčším detailom pobrežných miest. budúci mesiac sa chystám až do Podgory a v aute má mapa Podgory len jednu ulicu.

Mám malú prenosnú navigáciu od Garmina a tam je ten detail mesta omnoho väčší, tak som dúfal, že niečo podobné má aj Navteq pre vstavané navigácie.

Ale si to vyzerá tak, že budem musieť zobrať so sebou aj toho malého Garmina :(

Inak je tá vstavaná navigácia veľmi presná a som s ňou veľmi spokojný.

Odesláno

Byl jsem dnes na diagnostice aktivovat to denní svícení. Už to funguje správně. A je to dobře vymyšlené. V těch světlech pro denní svícení je dvouvláknová žárovka která se při denním světle zapne naplno a vypnou se xenony. A naopak v noci svítí pouze jedno vlákno jako obrysovky a k tomu xenony. :super

Tak teď už jen aby někdo přišel na to odblokování DVD za jízdy. My na to nepřišli :roker

Odesláno

S tou aktivací denního svícení nebyl žádnej problém? Dělali ti to v Ludgeřkách? Ten odblok by možná zvládl pp205, zkus mu napsat.

Odesláno

Pokud auto tyto žárovky hlídá budou házet chyby.....já mám led žárovky na všech blinkrech ale na každé žárovce je připájený odpor který simuluje skutečný odběr vláknové žárovky, tudíž žádné chyby......

Elton: A to nejsem pp205:P:P:P

Odesláno
Původně zaslal: jjxing

No už jsem četl u některých žárovek, že jsou dělány tak aby nedělaly tu chybu. Tak by to bylo dobré vyzkoušet.

Nevím o žádné led žárovce co by toto umožnovala....pokud ano nechám se překvapit......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...