Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Andreww 306 1.4 - kotouče pro všechny

Recommended Posts

Odesláno

Je to už sice 3 roky, co ji vlastním, ale teprve teď jsem se odhodlal vám ji představit:D

Takže se jedná o P306 1.4 vyrobenou v roce 1997. Do ČR dovezena 2007 jako bouračka z Belgie a jsem v ČR první majitel.

Auto mělo při dovozu na tachometru 95tis.

Výbava byla tak nějak minimální... sice měla okna i šíbr v elektrice, ale bez otáčkoměru a přední mlhovky dodělávané.

Nyní má předek z posledního faceliftu, přední čiré lampy, sedačky z verze XS a dokonce již zmiňovaný otáčkoměr:aut

[upravil dne 21/5/12 11:29 od Andreww]

Odesláno

Jelikož stávající kola měli ET37 a s podložkama si nechtěly rozumět, nahradily je kola RSW 6Jx14. Větší se mi nechtějí tahat a TP je taky nedovoluje:aut

[upravil dne 3/1/11 18:43 Andreww]

post-9565-14109614370009_thumb.jpg

Odesláno

A aby se neděly změny jen vně vozu, šly do laku i nějaké díly z palubky + přibyla lišta nad schránkou spolujezdce

[upravil dne 3/1/11 18:46 Andreww]

post-9565-14109614371151_thumb.jpg

Odesláno

Na foto je sice zafoliované celé auto, ale aktuálně už přední boční nejsou ( pětisetkorunová pokuta mě vyléčila:D )

[upravil dne 3/1/11 18:49 Andreww]

post-9565-14109614372173_thumb.jpg

Odesláno

Nemal si tu uz raz vlakno o aute? Tieto obrazky som uz niekde videl :D ... kazdopadne paradicka, ako sa da z auta v stave na prvom obrazku vytvorit nieco take ako mas teraz ;)

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Nemal si tu uz raz vlakno o aute? Tieto obrazky som uz niekde videl :D ... kazdopadne paradicka, ako sa da z auta v stave na prvom obrazku vytvorit nieco take ako mas teraz ;)

Obrázky byly k vidění tak všelijak. Ale celistvé vlákno o autě jsem ještě neměl. Teď už budu aktualizovat jen tady.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...