punkac Odesláno 14. květen 2010 Odesláno 14. květen 2010 njn, taxikáři, švestky a autobusy mají vyjímku na pasy.... Sám jsem to nezažil, ale kamarádka má hnutou páteř od kamaráda, který vzadu nebyl připoutanej, jedna včela, jedno bodnutí a prudký nenadálý brždění..... nehodlám to riskovat i kdybych vzadu vozil někoho jednou za deset let. Můžete mi říkat moralista, ale kdo se mnu pojede, musí se připoutat ps: můžete napsat, že okýnka máte zavřený, pač máte klimu Citovat
ujomarian Odesláno 14. květen 2010 Odesláno 14. květen 2010 automaticky sa priputavam a to je jedno na ktorom sedadle sedim, kazdeho upozornim ze sa ma priputat a pokial ma niekto namietky, staci poriadne slapnut na brzdu aby s nim hodilo a hned sa priputavá malu vozim zasadne priputanu v autosedacke, bez toho aby nemala zapnuty pas sa ani nepohnem. Batozina je vzdy v kufri istena gumovými popruhami alebo sietkou, tasky už dávam jedine dole ku noham , uz mi zoparkrat lietali pri prudsom brzdeni ked boli na sedadle. Ti čo tvrdia že priputavať sa je blbost, by mali vyskusat jednoduchy test - rozbehnut sa aspon na 40 km/h a prudko slapnut na brzdu - jednoduhé, učinné ... Citovat
punkac Odesláno 14. květen 2010 Odesláno 14. květen 2010 V práci nám jednou ohledně dnu bezpečnosti dělali takový test na vyvrácení mýtu, že udržíš děcko při náraze v rukou. Posadili nás jednoho podruhém do vozíku na nakloněnou rovinu, připoutali jste se jako v autě, do náručí nám dali plyšového medvěda a ať ho zkusíme udržet. Vozíček odjistili, na asi 5 metrech se dosáhlo rychlosti cca 25 km v hodině, pak následovalo zaseknutí a nikdo toho medvěda neudržel, všem vypadl z rukou Co se stane při rychlosti 50km v hodině nám bylo hned jasný všem Citovat
Blizzard Odesláno 14. květen 2010 Odesláno 14. květen 2010 já to zkoušel loni na autosalonu v Lipsku. taky vozejk se sedačkama a pásama na nakloněný rovině. Náraz rzchlostí 30km/h a nebejt pásu (pěkně jsem ho pak cítil) tak ček hodí ladný salto mezi lidi. Poutám se vždycky (i před tím testem) a po posádce to vyžaduju Citovat
Kloub Odesláno 14. květen 2010 Odesláno 14. květen 2010 brácha měl ted nehodu a vzadu nebyla připoutaná kamarádka a jak se auto kutálelo tak proletěla oknem ven:o Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.