Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím.

Mám taký problémik.Nie žeby ma to nejak extra trápilo,ale zaujíma ma či s niečim podobnym nemáte skúsenosti, poprípade či by sa to nedalo jednoducho vyriešiť. Skušal som hladanie a nič. Takže,môj palivomer sa nevie rozhodnuť čo ma ukazovať. Natankoval som 10l, prešiel asi 110km...zasvietila rezerva...čo sa mi zdá u Hdi dosť nepravdepodobne...auto odstavim,naštartujem na druhy deň a ručička je na 1/4. Prejdem par km,ručička padne rýchlo dolu,po nejakom čase opäť zažne rezerva. Všeobecne mi vždy po naštartovaní ukazuje oniečo viac a potom skokom klesne. No a ja neviem ktorému stavu mám veriť. Problém je v tom že peňazí nieje nazvyš a k rezerve sa bližim velmi často, aby som nahodou neostal niekde stať,lebo budem veriť že naftu ešte mam...a nebude to tak..

Odesláno

ja mam zase problem ze se mi tam rucicka hejbe v kazdy zatacce,je to prej tim ze ten plovak ma v sobe(nebo je ulozenej v nejakym gelu) a ten asi bud vytek nebo tak neco,v lete se chystam menit.nekde jeste pisou ze pomaha odpojit z nej draty a zase zapojit(neco jako resetovat),jinak nevim

Odesláno

no ono to nědělá dobře když jezdíš s naftou nadoraz, čerpalo je mazaný tou naftou, a když čerpá ze dna, tak bere i ty usazeniny.... ale to je něco jinýho, zkusil bych v první řadě odpojit kabely a pořádně je pročistit, oxidace je mracha....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...