Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 5 týdnů později...
Odesláno
Ahoj,

zde (link) je odkaz na instalaci bluetooth do peugeot 207 s RD4.

oprasim tuto temu, ma niekto tento bluetooth modul ? Potreboval by som popisat ako to funguje. Predpokladam ze potrebna info sa zobrazuje na displayi ako je na linku... cize ocakavam ze sa tam zobrazi aj prichodzie cislo volajuceho pripadne meno z tel. zoznamu ?

ide o to ze mam moznost takyto modul kupit (6563VR), alebo 6593L0 ? teraz presne neviem ktory je pre mna vhodny..., len skor ako ho kupim si chcem byt aj isty ci je este nieco dolezite okrem aktivacie na dia.

[upravil dne 4/1/11 01:49 Marcel00]

Odesláno

ano, ja som stastnym majitelom RD4 :aut

a este musim preverit ci je zozadu radia take oznacenie na nalepke KLM. Udajne vsetky RD4 s podporou MP3 to maju. Co bude asi aj moj pripad.

Kazdopadne ak mi nezlyha ponuka, nakolko je to v cudzine :(.

keby sa u \"pp205, prema-u, alebo podobneho kutila\" taky v sufliku povaloval za par duck1.gif, bolo by to pre mna jednoduchsie :super

[upravil dne 4/1/11 15:03 Marcel00]

Odesláno

Zdravím všechny. Potřeboval bych poradit, ale to je spíše konkrétně na pp205. Sehnal jsem si RT3 (radio+LCD+kabeláž vyštípnutá,odpojedná) z předchozího auta. A zajímalo by mě, co vše musím mít, aby to šlo předělat do mé 407, kde mám RD4?

VIN předchozího auta s tou RT3 - VF36DRHRH21241371

VIN mého auta s RD4 - VF36DRHRH21024769

Díky moc:mrk

post-22527-14109614461245_thumb.jpg

Odesláno

To máš stejně málo.....napiš přesně vše co máš....... a pokud si to nikdy nedělal a nemáš schémata tak nula......a dia je k tomuto taky nutná......

Odesláno

Tak já bych si to nedělal tohle sám !!! No mám rádio, LCD, v té kabeláži je ta optika ( 2 kabely oranžové silné (optika) a 3 oranžové slabé a 1 silný zelený), poté tam je Telemute module, zástrčka do rádia plně osazená a je tam ještě jedna ta samá, která má méně kabelů, ale ta je zacvaklá do nějakého protikusu.

Odesláno
Pokud to je třeba z totálky tak proč ne........stejně by je při předělávce z RD4 na RT3 potřeboval........z RD4 nepasuje do RT3

Je to z vyhořelé totálky a pojišťovna to auto odkupuje, tak jim je jedno, že se to vymění za RD4 apod.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...