f3Rd@ Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 Ahoj, mate nekdo nejakou zkusenost s timhle vyrobcem repro? http://www.ahifi.cz/akcni-sety/renegade-rx6-2c-renegade-rx693.html Diky Citovat
f3Rd@ Odesláno 13. květen 2010 Autor Odesláno 13. květen 2010 A stoji to za neco a nebo od toho mam dat ruce pryc? Puvodne jsem zamyslel neco od Hertz nebo Helix, nahodne jsem narazil na tohle. Mozna budu mit moznost si to poslechnout, tak bych pripadne napsal svuj nazor. Citovat
peugeot09 Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 Na ty 6,5\" od Renegadu zapomeň, mají malý a slabý magnet. Výrobce uvádí citlivost 92dB což je naprostá lež. Realita je 82dB. Někde tady mám ještě měření, je to naprostá tragédie, ostatní parametry jenom kopírujou slabej magnetickej systém. Tyhle ovály jsem neslyšel ani neměl v ruce, ale vzhledem k podobnému provedení bych očekával stejně tragické parametry a zvuk. Jestli vyloženě trváš na komponentních, předních reproduktorech, ber ty s neodymovým provedením od Sinus live. Ovály bych Ti klidně mohl nabídnout, jedná se o podobné provedení, jako mají reproduktory Sinus live, ale s mnohem větším a silnějším magnetem a černou, pokovenou membránou. Nebo můžeš koupit klasiku od Helixu (i když netuším, jak si s těmi předky od Sinusu budou \"rozumět\"). Citovat
GRiMx Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 neměl jsem přesně tyhle repro ale podobné od Renegade. Jako nemůžu si na ně stěžovat, ale pak jsem je vyměnil za Pioneer a prostě nesrovnatelná změna k lepšímu Citovat
peugeot09 Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 Je to tak vždycky. Dokud nevyměníš nějakou stávající část audiosestavy za lepší, vlastně Ti ani nepřijde, že je něco v nepořádku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.