Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobré ráno všem,

mám dotaz známý koupil 407 sw 2005 2,0 hdi a předchozí majitel měnil okno v pátých dveřích .

Výměna ok vše pasuje ale ejhle máme elektrický problém , spínačem na otevření pátých dveří odskočí jen okno a to samé i s dálkáčem .Ty páté dveře oteřít nelze , poradíte někdo vím že elektrika v 407 je kouzelná tak každá rada drahá .

díky daja

Odesláno

Já dnes ráno musel jemně přitlačit na okno u stěrače abych mohl otevřít kufr.Snad se to nebude zhorosovat.Až přijdu domů,musím na to kouknout.Zdá se mi,jako by tam byl špatný kontakt u okna.

Máte někdo zkušenost?

Odesláno
Původně zaslal: daja535

jo ale dálkáčem má odskočit jen okno ale spínačem dveří odskočí jen okno dveře nelze otevřít není něco opačně připojeno ?

:papa Ahoj-tak teraz som to bol vyskusat a mam to presne ako vy,ked otvorim klucom okno a je povyskocene velky kufor uz neotvorim.

A myslim si ze je to koli tomu aby sa neposkodilo sklo-ked by sa nahodou zabudlo ze je otvorene-myslim:myslim a tiez neverim tomu ze by sme to mali dvaja zle zapojene.

A ja som napr. zo zadnym oknom nerobil nic:)

Odesláno

asi si špatně rozumíme , je mi jasné že pokud dálkáčem odskočí okno nepůjdou otevřít dveře . Ale pokud je okno zvřené a chci otevřít celé dveře tak spínačem dveří odskočí okno a dveře jsou zavřené .¨tomu nerozumím .

Odesláno

asi si špatně rozumíme , je mi jasné že pokud dálkáčem odskočí okno nepůjdou otevřít dveře . Ale pokud je okno zvřené a chci otevřít celé dveře tak spínačem dveří odskočí okno a dveře jsou zavřené .¨tomu nerozumím .

:myslim hups.... tak asi naozaj mrknut to zapojenie este raz:myslim i ked si to neviem dost dobre predstavit-lebo solo kabelaz ide do okna a solo kab. do dveri...:myslim

Odesláno

a daj potom vediet kde bol problem,lebo ja zase riesim,ze klucom okno otvorim ale vypinacom pod stieracom nie:myslim - uz som to aj cele rozobrate mal a neviem prist na chybu:grr

Odesláno

kdyby tak měl někdo schéma to by byla pomoc , prosím dejte k dispozici schéma el instalace

děkuji daja

no ta by bodla aj mne ;) Přema by to mohol mat:potlesk Dakujeme!;)
Odesláno

takže závada odhalena , vadný (vyzkratovaný ) mikrospínač na okně který vyřadil z funkce ovládání dveří .

mikrospínač náhodou nevíte jestli se dá koupit jako náhradní díl ?

jinak dálkáčem jsem to rozchodil .

Daja

snad to ostatním pomůže .:super

• O 2 týdny později...
Odesláno

mě se zase naopak někdy stane, že se mi okno při rozjezdu samo otevře...

jakmile ale zavře centrál po rozjezdu celé auto, je už potom klid...

vše už Ok ;)

[upravil dne 7/6/10 Fousac]

• O 4 týdny později...
Odesláno

Taky se mi to stávalo, stačilo bouchout dveřmi a navíc okno nešlo otevřít tím tlačítkem pod stěračem :blicismajlik . Psychycky jsem to nevydržel a rozebral jsem to :myslim . Byl uhnilej ten prostřední kontakt v mikrospínač a lítal si tam jak chtěl a tím pádem spínal jak chtěl. Ale za jízdy je auto zamčený tak se to neodemklo.

Odesláno

já to vyřešil odpojením právě toho tlačítka pod stěračem a otevírám okno ovladačem ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...