Scorpionek Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 Problém číslo jedna mám s plivoměrem u 406 HDI, r.v 2001. Nechal jsem dojít ručičku na hladovým oku a po natankování cca 20l se ani nehla, stalo se mi to už jednou v zimě a to sem vinil špatnou naftu,... ted opět, tak nevím kde je chybka A ta záhada ted. Po zasunutí klíčku poloha 1 mi začne sám od sebe blikat levej blinkr,..nechápu to,co to má znamenat popř. po klepnutí do páčk přestane. Předem díky za nápady Citovat
pastorek Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 problém 1. Niekde sa tu písalo že na 406ke palivomer nieje napojený priamo ale cez BSI a tá ovláda ručičku. problém 2 opotrebovaná aretácia páčky smeroviek. Nikoľko ľudí sa to snažilo opraviť s rôznymi výsledkami ale výmena prepínača to odstráni určite. Citovat
jamad Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 S tou páčkou jsem měl stejný problém, jen mi teda začal cvakat přerušovač, páčku jsem vyměnil a byl pokoj. Citovat
Bobor722 Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 S tým palivomerom nám to robilo to isté, stačilo natankovať ešte raz a šiel normálne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.