Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Sorry za hloupý dotaz,ale celkem mě zajímá jako majitele oční korekce co může s brýlemi udělat airbag.Doufám,že to nepoznám nikdy na vlastní kůži,ale může airbag rozbít brýle a ty následně poškodit zrak??

Guest minimaxa
Odesláno

Může. stejně tak zubní protézu nebo kochleární implantát ;)

Odesláno

bag při nárazu může rozbít brýle a ty poškodit zrak, to je celkem jasné

bag při nárazu má pokud možno zajistit přežití, počítá se s tím,že život je více než případná zranění vyvolaná nárazem těla na bag...:myslim

Odesláno

Viděl jsem optisklé brýlové obruby od airbagu, docela nehezký pohled, ale plastové skla vydržely a až na monokly oči zůstaly celé.

Odesláno
Původně zaslal: elton

Viděl jsem optisklé brýlové obruby od airbagu, docela nehezký pohled, ale plastové skla vydržely a až na monokly oči zůstaly celé.

Tak to je super,plast vydržel :super a co třeba kontaktní čočky?Jsou lepší?? Samozřejmě mám brýle ze skla,ale při koupi nových požádám o plastové prý jsou i lehčí.

[upravil dne 9/5/10 Davidf]

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Z vlastnej skúsenosti poviem že rámik nevydržal ale sklá iba vypadli a nerozbili sa i keď neboli plastové.

Dík moc,osobní zkušenost je nejlepší. Takže skla jsou asi natolik pevná,že to vydrží,plastová i skleněná.Sry za hloupý dotaz.

Odesláno

na škole smyku nám instruktor řikal, co je to airbag? odpověděl si, ten Vám zlomí rypák ani nemrknete :D v kombinaci s brýlema asi mazec, a co třeba s cigaretou, jídlem, pitim... :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Davidf

Dík moc,osobní zkušenost je nejlepší. Takže skla jsou asi natolik pevná,že to vydrží,plastová i skleněná.Sry za hloupý dotaz.

Nejodolnější jsou z Trivexu. Jinak jsem se ti ptal na ty kontaktní čočky, nemáš se bát, jen kdyby se nárazem roztrhla, tak může škrábnout oko a to se zahojí.

Odesláno

Nejodolnější jsou z Trivexu. Jinak jsem se ti ptal na ty kontaktní čočky, nemáš se bát, jen kdyby se nárazem roztrhla, tak může škrábnout oko a to se zahojí.

Super,moc díky.:super:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...