Davidf Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Sorry za hloupý dotaz,ale celkem mě zajímá jako majitele oční korekce co může s brýlemi udělat airbag.Doufám,že to nepoznám nikdy na vlastní kůži,ale může airbag rozbít brýle a ty následně poškodit zrak?? Citovat
elton Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Poranit samozřejmě obličej můžou, ale o oči bych se tolik nebál, teda, když nepoužíváš skleněná skla. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Může. stejně tak zubní protézu nebo kochleární implantát Citovat
ozzy56 Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 bag při nárazu může rozbít brýle a ty poškodit zrak, to je celkem jasné bag při nárazu má pokud možno zajistit přežití, počítá se s tím,že život je více než případná zranění vyvolaná nárazem těla na bag... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 défactó ti muže rozmlátit celou hubu Citovat
elton Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Viděl jsem optisklé brýlové obruby od airbagu, docela nehezký pohled, ale plastové skla vydržely a až na monokly oči zůstaly celé. Citovat
Davidf Odesláno 9. květen 2010 Autor Odesláno 9. květen 2010 Původně zaslal: elton Viděl jsem optisklé brýlové obruby od airbagu, docela nehezký pohled, ale plastové skla vydržely a až na monokly oči zůstaly celé. Tak to je super,plast vydržel a co třeba kontaktní čočky?Jsou lepší?? Samozřejmě mám brýle ze skla,ale při koupi nových požádám o plastové prý jsou i lehčí. [upravil dne 9/5/10 Davidf] Citovat
elton Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Kontaktní čočky nevím, ale zítra se ti klidně v práci zeptám očního lékaře co se může stát. Citovat
pastorek Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Z vlastnej skúsenosti poviem že rámik nevydržal ale sklá iba vypadli a nerozbili sa i keď neboli plastové. Citovat
Davidf Odesláno 9. květen 2010 Autor Odesláno 9. květen 2010 Původně zaslal: pastorek Z vlastnej skúsenosti poviem že rámik nevydržal ale sklá iba vypadli a nerozbili sa i keď neboli plastové. Dík moc,osobní zkušenost je nejlepší. Takže skla jsou asi natolik pevná,že to vydrží,plastová i skleněná.Sry za hloupý dotaz. [upravil dne 9/5/10 Davidf] Citovat
wooody Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 ne všechny brejle jsou stejný, a ne každej náraz je stejnej... Citovat
shwaara Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Já viděl nějaký dokument, kde to testovali a brýle prý mají nárazem odlítnout..... Citovat
Mik.e Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 na škole smyku nám instruktor řikal, co je to airbag? odpověděl si, ten Vám zlomí rypák ani nemrknete v kombinaci s brýlema asi mazec, a co třeba s cigaretou, jídlem, pitim... Citovat
elton Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 Původně zaslal: Davidf Dík moc,osobní zkušenost je nejlepší. Takže skla jsou asi natolik pevná,že to vydrží,plastová i skleněná.Sry za hloupý dotaz. [upravil dne 9/5/10 Davidf] Nejodolnější jsou z Trivexu. Jinak jsem se ti ptal na ty kontaktní čočky, nemáš se bát, jen kdyby se nárazem roztrhla, tak může škrábnout oko a to se zahojí. Citovat
Davidf Odesláno 10. květen 2010 Autor Odesláno 10. květen 2010 Nejodolnější jsou z Trivexu. Jinak jsem se ti ptal na ty kontaktní čočky, nemáš se bát, jen kdyby se nárazem roztrhla, tak může škrábnout oko a to se zahojí. Super,moc díky.:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.