voloda2221 Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 ahojte poradte prosim kvapka my olej z prevodovky asi jak vychadza rameno z prevodovky tak my tam prenika olej kvapka.nevime to inac opisat dakujem za pr.odpovede Citovat
Fosil Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Jestli to nekape moc, tak bych to neřešil. Maximálně zkontrolovat olej v převodovce. Jestli kape hodně, musí se vyměnit těsnění poloosy. Citovat
Davidf Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 Taky jsem to tu řešil nějakou dobu nazpět.Nevím co se stalo ,ale najednou mi hodně začal téct olej přes poloosu (tu krátkou) Vyměnil jsem asi 3x gufera,na jednom se stahovala i pružinka,olej tekl stále.:bojimKontrola poloosy jestli tam není vydřená drážka,osa v pořádku.Nakonec jsem byl donucen koupit převodovku jinou,a bylo po problému:super.Díval jsem se na tu starou a je nějaká divná,tam kde se vsouvá poloosa je z půlky to pouzdro vydřené,mohu nafotit,někdy. Tím Tě nechci strašit,jen píšu čím jsem si prošel. Vyměn gufero,zkontroluj poloosu jestli není vydřená. Citovat
voloda2221 Odesláno 10. květen 2010 Autor Odesláno 10. květen 2010 dakujem pozriem sa nato pak napisu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.