Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte. Chcel by som prispieť a ja do tejto témy. Auto bolo predané 12/2004 a ja som ho kúpil 3/2007, tak že malo za 2 roky a 3 mesiace najazdených 108 000 km. (vyplnená servis. kniha + výpis opráv - všetko sedí) Teraz má po 3 rokoch a 7 mesiacoch najazd. 131 000 km, tak že ja som najazdil za tú dobu len 23 000 km. Píšem to tu ako príklad, pre budúcich záujemcov o kúpu ojazd. auta , že existujú aj výnimky, ale je ich asi málo.

Odesláno

servisna kniha znese...napr je tam zaznacena vymena peloveho filtra a to auto ho nema...alebo vymena palivoveho filtra a po 20tis(ci skutnych neviem) je filter zasvineny

hlavne ze su v nej zapisane pravidelne prehliadky aj s km v origo servise...teraz si vybrat ci skutocne menili ten filter, alebo ma auto najazdene o mnoho viac...ale urcite sa najde nejake auto co ma skutocne km :D

Odesláno

hlavne ze su v nej zapisane pravidelne prehliadky aj s km v origo servise...teraz si vybrat ci skutocne menili ten filter, alebo ma auto najazdene o mnoho viac...ale urcite sa najde nejake auto co ma skutocne km :D[/rquote]

Ked ho najdes tak daj vediet.

post-21542-14109613177359_thumb.gif

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...