gim Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Ahoj vespolek, měl bych na Vás zkušenější dotázek. Nedávno jsem koupil 306 r.v.94 1.4 motor. Při jízdě na volnoběh případně při odlehčení plynového pedálu a pravé zatáčce se začne z přední části ozývat zvuk jako bych přejížděl přes dělící čáru na dálnici. Ložiska kol se tváří ok podle mechanika, silentbloky jsou taky ok, zjistil jsem, že je utrženej kryt rozvodů, ale když jsem ho sundal nepřestalo to dělat. Kola jsou 15\" ale nikde nedřou ani nehází. Nevim čím jiným by to mohlo být. Díky za odpovědi Citovat
oni Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 cepy jsi zkousel? jak spodni tak rizeni? pak by to mohlo jeste mlatit horni ulozeni tlumice... ty silentbloky jsou osemetny, oni se muzou tvarit dobre a pritom KO Citovat
gim Odesláno 6. květen 2010 Autor Odesláno 6. květen 2010 čepy i silenty jsou dle mě ok, protože za jízdy krom tohodle nic nemlátí, nerezonuje ani nevibruje. Prostě jen za těch podmínek co jsem psal volnoběh, při lechtání plynu (ne v záběru) a v pravý zatáčce. Divnej zvuk je to cítit jak na volantu tak i trosku z kastle. A ani se to v rámci otáček skoro nemění. Citovat
Guest tencomastosest Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 a co takhle homokinetickej kloub na poloose treba me to na 106tce delalo kdyz sem jel vlevo tak mi v kole cvakalo jak rikas pravidelne po sobe zkus ze podivat na to Citovat
gim Odesláno 7. květen 2010 Autor Odesláno 7. květen 2010 To by mohlo být. Dneska nebo zítra to hodím na kozičky a roztočim to, uvidim co to bude delat. Todle by asi nebylo nic moc hezkýho na výměnu. :-/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.