Guest Beca11 Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Pořídil jsem si navigaci fungovala normálně po náké době přestal ale fungovat zapalovač poradí mi někdo co stím?? Děkuji. Citovat
Guest dreamtalks Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 co juknout na pojistku ? to bude nejspis problem Citovat
Guest Beca11 Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 to mě taky napadlo ale nevim kde jí mam najít a kde seženu novou Citovat
pastorek Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Poistky nájdeš pod volantom na ľavej strane po odklopení krytu. Kryt drží na dvoch otočných zámkoch. Poistka by to mala byť číslo 15 a hodnota 15A. (tuším žltej farby) Nové poistky sa dajú kúpiť i na benzínke v sade, viacej kusov. Citovat
Guest Beca11 Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 pojistka vyměněna, ale zapalovač pořád nefunguje co stim? Citovat
misacekk Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 tak bych rozebral zapalovač a kouknul bych se jestli ti tam nevypadli konektrory a a když nebudou tak kouknout po kabelu jestli není někde přecvaklej Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.