Qcko Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Viem ze sa to tu riesilo, neviem to najst, tak sa spytam znova:mad: Ked sem tam vypadne ukazatel rychlosti a za jazdy ukazuje nulu a potom o chvilu zas normalne, je to nejakym cidlom na prevodovke, vsak? Ak si to dobre pamatam, kazdopadne ako to najdem v serviseboxe, pripadne ako sa asi pohybuje cena Citovat
Martyx0 Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Ahoj , mě to dělalo taky vyměnil jsem čidlo a od té doby to bylo OK. myslím že mě stálo necelých 2tis. Citovat
dobrmik Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 ručučky na nule,počítadlo počítá-studenák v budíkách ručučky na nule,počítadlo nepočítá-čidlo na převodovce.. jinak zkus to čidlo vyndat a kouknout na zubytoho umělohmotnýho kolečky a pak prostříknout kontakty na tom čidle..dělalo mě to též,očistil a prostříknul a vše ok.. Citovat
comm Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 zalezi aky model mas coupe ak je to 3liter alebo 2.1td. tak je tam taka mala krabicka za kastlikom. je to v podstate prevodnik. Citovat
Qcko Odesláno 5. květen 2010 Autor Odesláno 5. květen 2010 Je to 2.0 16V ... dobrmik: diky, ci pocita km som si nevsimol, skontrolujem to, dufam ze nie Citovat
Chepp Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Dobrmik: 2.1td neee... coupe neeee kdzy uz tak 2.2HDi ale potom se delaly jeste 2.0i a 2.2i.... ale 2.1td neeee Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.