Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To nejsi sám.....kdyby to radši udělaly na kufr (dálkáč) a ne na okno......ale u některých typů BSI jde přes dia změnit dálkáč na kufr a ne na okno.....mě to bohužel nejde.....

Odesláno

Přesně tak,otevírání kufru z auta už měl i novější favorit a u takovýho auta chybí a navíc ještě když na někoho čekám až přijde a chce si něco hodit do kufru,tak si musím ještě otevřít dveře aby se do něho dostal.To je sice z hlediska bezpečnosti super,ale otevírání z vozu by to asi řešilo líp.

Odesláno

mal som taky isty problem so spinacom,dialkovym ano rucne mi to neslo,tak som to cele rozobral okrem ineho mi nesiel ani stierac otacat- bol zadrety,no tiez mi nesla povolit matica nepomohlo ani VD 40,ale po rozobrati komplet mechanizmu a spinaca ,konektoru atd som zistil ze jeden z kablikov od spinaca so mal zlomeny a spojeny s druhym takze to bolo v skrate,po oprave je to ok,inak voda by sa ti tam nemala dostat je tam dostatocna izolacia jedine ze by to uz niekto rozoberal a nejako tesnenia poskodil ,ale v tom pripade by si videl ze je tam vlhkost,

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...