Přema Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 To nejsi sám.....kdyby to radši udělaly na kufr (dálkáč) a ne na okno......ale u některých typů BSI jde přes dia změnit dálkáč na kufr a ne na okno.....mě to bohužel nejde..... Citovat
peja33 Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Přesně tak,otevírání kufru z auta už měl i novější favorit a u takovýho auta chybí a navíc ještě když na někoho čekám až přijde a chce si něco hodit do kufru,tak si musím ještě otevřít dveře aby se do něho dostal.To je sice z hlediska bezpečnosti super,ale otevírání z vozu by to asi řešilo líp. Citovat
grage Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Na opravu toho vodiča by sa dal použiť tento prípravok http://www.avelmak.sk/index.php?lm=600&pg=det&article=24502. Výjde to určite lacnejšie ako nové sklo. Možno ešte jeden odkaz na konkurenčné fórum http://www.toyotateam.sk/forum/viewtopic.php?f=25&t=4417&view=next Citovat
Přema Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Snad stačí jen zmáčknout tlačítko dole na panelu a odemknout celé auto ne?? Citovat
Přema Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Ale pokud tam má tmavé folie tak se mu bude těžko opravovat vodící pásek....... Citovat
grage Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Ak mu to prerezali keď dávali fólie tak to bude mať prerušené na okraji tej fólie. Citovat
Guest stacoo Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 mal som taky isty problem so spinacom,dialkovym ano rucne mi to neslo,tak som to cele rozobral okrem ineho mi nesiel ani stierac otacat- bol zadrety,no tiez mi nesla povolit matica nepomohlo ani VD 40,ale po rozobrati komplet mechanizmu a spinaca ,konektoru atd som zistil ze jeden z kablikov od spinaca so mal zlomeny a spojeny s druhym takze to bolo v skrate,po oprave je to ok,inak voda by sa ti tam nemala dostat je tam dostatocna izolacia jedine ze by to uz niekto rozoberal a nejako tesnenia poskodil ,ale v tom pripade by si videl ze je tam vlhkost, Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.