Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím mám 205ku už 4 roky a teraz som stál pod stromom ktorý kvitol a teraz keď idem v aute tak mi z fukárov vylietavajú lupene kvetov :-D ,, a chcel by som sa spýtať či 205ka má nejaký pelový filter alebo niečo také ?? a kde by to malo byť v aute ... zrejme tam ja nič také nemám :-D ... díkes

Odesláno

Taky nic takoveho nemam, ale jestli tam ma byt nevim, mozna i jo. Vzduch se do ventilace nasava v miste: Kdyz otevres kapotu a koukas zepredu na motor, tak vlevo pod celnim sklem pod tim dirovanym plastem. Tak kdyby tam nebyl na nejaky pylovy filtr prostor, mohlo by to jit vyresit nejakou síťkou pres ten otvor nebo tak..

Odesláno

hej hej ... to viem že tam je ventilátor ... už som stade vyťahoval nejaký bordel raz čo mi nechcel ísť ventilátor :-D .. hmmm no nevie tu nik či tam má byť niečo také ?? ak nie tak tam fakt musím len niečo vymyslieť a vyrobiť :-P

Odesláno

Tak tak,tyhle filtry mají většinou auta co mají klimu,jinak ne.Nebo kup nějakej normální pilovej filtr a dej ho před nasávání do kabiny (pod krytem stěračů) a je to...ale silonka je levnější a taky posluží,jen aby se hned nezanesla bordelem:myslim

• O 4 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...