What the Hell... Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 Pozdrav panbuh vsem...Tak sem se rozhodl,ze se kouknu jak je na tom vstrikovaci soustava,protoze me uz stve jak to smrdi,zere a pocukava...Nevite nekdo na co si dat pozor abych neco nezmrozil??? Ja zapomel Mi16 Phase II 2.0 l r.v. 1996 [upravil dne 3.5.2010 What the Hell...] Citovat
Maverick Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 Když chceš vyndat vstřiky, tak stačí povolit dva šrouby, který držej tu lištu, sundat podtlakovou hadičku z regulátoru a odpojit hadičky s benzínem. Pak by měli bejt volný a stačí je vytáhnout všechny najednou i s tou lištou. Na liště je pak už drží jenom takový nacvaknutý plíšky. Není na tom co zničit:super Citovat
What the Hell... Odesláno 6. květen 2010 Autor Odesláno 6. květen 2010 Super dekuju este sem se do toho ani nepustil... Citovat
crazybiker Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 Nazdar,rad by som sa spytal,ze s cim to cistit? ci radsej vymenit? Tiez mit o uz smrdi a rad by som to precistil, len neveim s cim a ci sa to oplati rozobrat.... Citovat
Dundee Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 A při vyndavání dávej bacha na gumový O-kroužky, který jsou na koncích vstřiků. Ale ty by se stejně měly po demontáži měnit... Citovat
What the Hell... Odesláno 21. červen 2010 Autor Odesláno 21. červen 2010 To sem rad ze to vim,ja uz to dodelal a novy sem tam nedal,ale zase se mi utrhlo spojkovy lanko... Citovat
Maverick Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 WTH: Koukám, to tvoje Míčko je taky dobrej samoser Ale ber to s klidem, tohle už je bohužel úděl těhle aut, že se na nich furt musí něco opravovat. Citovat
What the Hell... Odesláno 22. červen 2010 Autor Odesláno 22. červen 2010 To jo,ale fajn je ze kdyz to nekoho bavi tak jiny nechce:DTy novy stojej za prd,kdyz vsecko ti musej delat v servisu...Takhle se alespon nenudis...:DI kdyz je to nekdy k pos...ání... Citovat
Maverick Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 WTH: Tak pod tohle se ti klidně podepíšu. Souhlasim do posledního puntiku;) Citovat
Tomáš Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 Cau měl jsem dvě Mi16 a to je láska na celý život;) Ohledně toho cukání zkoušel jsi kabely ke svíčkám? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.