Medion Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 Tak se mi začíná taky ozívat asi páčka blinkrů.během jízdy je slišet nepravidelně takové škvrkání a když blinkr zapnu tak to přestane a když ho vypnu tak se to zase občas ozve.tak se na ni snad o víkendu mrknu jo a blinkry taky neblikaj když se ozývá to škvrkání Citovat
Medion Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 Tak jsem se dneska pustil do tý páčky.venku byla během chvilky ale rozebírání šlo hůř,člověk musí dát bacha aby neulomil ty caplíky.jinak jsem vnitřek vyčistil,namazal složil a vypadá to že je klid. uvidíme na jak dlouho Citovat
Qcko Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 Medion: na dost dlho ak si to vycistil poriadne:papa Citovat
106sťák Odesláno 28. květen 2011 Odesláno 28. květen 2011 toto dělaj ty páčky opravdu,vyndat je,vyčistit,sou tam i nějaky kovový válečky a já ne jakoby otočil aby se odíraly zase jinak,pač byli už dost,je to piplačka ale problém ustál s tím cvakáním. Citovat
Martin 1981 Odesláno 9. listopad 2015 Odesláno 9. listopad 2015 caute,mam problem s packou na 406ke,smerovky idu ale nejdu zapnut dialkove svetla Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.