Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

2. Slovenský zraz Peugeot Clubu – Piešťany, 4-6.6.2010

Recommended Posts

Odesláno

Myslím že to nemusíme komplikovať a všetci česi môžete zaplatiť až na mieste akurát vás poprosím vyplniť tabuľku alebo napísať do emailu kedy, na koľko a čo chcete aby sme vedeli plánovať. Pe.Tr už napísal čo chce tak to platí pre ostatných. Samozrejme je treba sa zaregistrovať na hlavnej stránke klubu.

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Parada, velke a pekne auta, to sa mi paci :super

No schvalne, kto asi bude mat najvacsie auto?:myslim

kaper: Uz som to niekolko krat spominal, ze sa nechce dat presvedcit. Nebudem ju nutit, a potom pocuvat ako mi pili usi cely zraz...

Radsej ju necham doma.:D

Odesláno

No schvalne, kto asi bude mat najvacsie auto?:myslim

No schválne kto???? :D:D:D:D:D a kto bude mať aj značku aká ma zraz???:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ideš na jumpery???

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Myslím že to nemusíme komplikovať a všetci česi môžete zaplatiť až na mieste akurát vás poprosím vyplniť tabuľku alebo napísať do emailu kedy, na koľko a čo chcete aby sme vedeli plánovať. Pe.Tr už napísal čo chce tak to platí pre ostatných. Samozrejme je treba sa zaregistrovať na hlavnej stránke klubu.

Pastorek, velmi zle hovoris ... Ceski ucastnici platia na cesky ucet ... Preto su zriadene dva ucty :)

Takze normal na Cesky ucet ...

Odesláno

Moja predstava bola taka, ze s ceskeho uctu si to prevedu na SK, popripade pokial by bolo na SK dostatok platieb za clenstvo atd ani nemusia prevadzat :) Ale pokial sa jedna o malo ludi, tak potom OK ...

Odesláno

Dnes som trošku precenila svoje schopnosti a takmer som spôsobila nehodu:mad:

Ešteže mal ten vodič, ktorému som nedala prednosť, dobré brzdy. A ešte lepšiu trúbu...

Odesláno
Původně zaslal: Džej

Dnes som trošku precenila svoje schopnosti a takmer som spôsobila nehodu:mad:

Ešteže mal ten vodič, ktorému som nedala prednosť, dobré brzdy. A ešte lepšiu trúbu...

nie že do zrazu ešte rozbiješ auto?? A;) budeš musieť dojsť pešo? ;);)

Pokial ta len vytrúbil tak je to dobrééé

Odesláno

To áno, mohol ma aj zbiť. A tiež to bol nejaký Pežot. Keď by bol z klubu, poriadne by ma dnes ohovoril na fóre:aut

Mohla by som dôjsť aj pešo, lebo to mám len nejaké dva kilometre od domu, ale nemôžem si nechať ujsť orientačný závod. Lebo mám v pláne vyhrať cenu útechy:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...