Pe.Tr Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 supr , možná taky jednoho dovezu sebou , uvidíme jak se vyžvejkne. Citovat
Qcko Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 Parada, velke a pekne auta, to sa mi paci Citovat
Chepp Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 Pockejte... my taky snad prijedem otravovat... a procistit vase usni bubinky... Citovat
pastorek Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 Myslím že to nemusíme komplikovať a všetci česi môžete zaplatiť až na mieste akurát vás poprosím vyplniť tabuľku alebo napísať do emailu kedy, na koľko a čo chcete aby sme vedeli plánovať. Pe.Tr už napísal čo chce tak to platí pre ostatných. Samozrejme je treba sa zaregistrovať na hlavnej stránke klubu. Citovat
kaper Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 Halooooo obaf. A ako to že prídeš SÁÁÁM???? Kde bude manželka??? :bacha:bacha:bacha:bacha Citovat
Qcko Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 Podla mna ziadnu nema, len sa chvali aby sme ho lutovali :D Citovat
kaper Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 Původně zaslal: Qcko Podla mna ziadnu nema, len sa chvali aby sme ho lutovali :D Len aby sme teba nemuseli lutovať nelutovali:D:D:D:D:D Citovat
Qcko Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 Nepriznam ... ale keby bola, urcite sa to vsetci dozviete ... kazdopadne v najblizsej dobe urcite nie Citovat
obaf Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 Původně zaslal: Qcko Parada, velke a pekne auta, to sa mi paci No schvalne, kto asi bude mat najvacsie auto? kaper: Uz som to niekolko krat spominal, ze sa nechce dat presvedcit. Nebudem ju nutit, a potom pocuvat ako mi pili usi cely zraz... Radsej ju necham doma. Citovat
kaper Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 No schvalne, kto asi bude mat najvacsie auto? No schválne kto???? :D:D:D:D a kto bude mať aj značku aká ma zraz???:D:D:D:D:D:D:D:D Ideš na jumpery??? Citovat
obaf Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 Este neviem, zalezi od okolnosti. Ty prides s Boxerom? Mozem ho potom trocha prehnat? [upravil dne 8/5/10 obaf] Citovat
kaper Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 Ale tak maj največšie auto nechce sa mi platit zy také auto 2xparkovné, že Pastorek dodávky platia dve parkovné???:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Původně zaslal: pastorek Myslím že to nemusíme komplikovať a všetci česi môžete zaplatiť až na mieste akurát vás poprosím vyplniť tabuľku alebo napísať do emailu kedy, na koľko a čo chcete aby sme vedeli plánovať. Pe.Tr už napísal čo chce tak to platí pre ostatných. Samozrejme je treba sa zaregistrovať na hlavnej stránke klubu. Pastorek, velmi zle hovoris ... Ceski ucastnici platia na cesky ucet ... Preto su zriadene dva ucty Takze normal na Cesky ucet ... Citovat
pastorek Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Reagoval som na návrh Pe.Tr-a z 8.5. 12:58. Kvôli 2 - 3 platbám som im nechcel komplikovať život. Aj tak by to niekto musel vybrať, vymeniť a doniesť. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Moja predstava bola taka, ze s ceskeho uctu si to prevedu na SK, popripade pokial by bolo na SK dostatok platieb za clenstvo atd ani nemusia prevadzat Ale pokial sa jedna o malo ludi, tak potom OK ... Citovat
Džej Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Dnes som trošku precenila svoje schopnosti a takmer som spôsobila nehodu:mad: Ešteže mal ten vodič, ktorému som nedala prednosť, dobré brzdy. A ešte lepšiu trúbu... Citovat
kaper Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Původně zaslal: Džej Dnes som trošku precenila svoje schopnosti a takmer som spôsobila nehodu:mad: Ešteže mal ten vodič, ktorému som nedala prednosť, dobré brzdy. A ešte lepšiu trúbu... nie že do zrazu ešte rozbiješ auto?? A;) budeš musieť dojsť pešo? ;) Pokial ta len vytrúbil tak je to dobrééé Citovat
Džej Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 To áno, mohol ma aj zbiť. A tiež to bol nejaký Pežot. Keď by bol z klubu, poriadne by ma dnes ohovoril na fóre:aut Mohla by som dôjsť aj pešo, lebo to mám len nejaké dva kilometre od domu, ale nemôžem si nechať ujsť orientačný závod. Lebo mám v pláne vyhrať cenu útechy:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.