Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

2. Slovenský zraz Peugeot Clubu – Piešťany, 4-6.6.2010

Recommended Posts

Odesláno

Ucast slovenskych ucastnikov som si i ja predstavoval troska vetsiu, naproti tomu ma velmi milo prekvapuje ucast bratov s ceska :)

Mne je v podstate jedno kolko ludi pride, nechcem tam tahat nikoho na silu, kto chce pride, kto nechce nepride ... S vecsim poctom ludi som chcel robit v sobotu koncert jednej slovenskej kapely ktora otvara topfest (to mala byt ta kulturna vlozka tak na cca 1hodinku, ako ozivenie, maju velmi pekne slovenske pesnicky ) ale s tymto poctom by mi potom asi nevysli financie na ostatne veci ako ceny a tak dalej ...

Tak snad na buduci rok sa nieco viac podari :)

V kazdom pripade na zraz idu sami dobry ludia, takze o atmosferu sa nebojim ani nahodou :) Na zraze mi bude chybat PaloLM a Jaruno, po ktorom sa zlahla zem ...

Odesláno

Tak aby som povedal za nás tiež sa TEŠÍME. Tak ako tu už niekto písal aj mna čaká tažky týždeň, ale o to bude krajší zraz. A k tej účasti preberieme potom, nekazme si to čo je super kto chcel a mohol príde l a komu to nevišlo tak bohu žial nabudúce :):).

:papa:papa:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: gedu

to nemyslíš vážne :bacha ako môžeš ísť na služobku ked je zraz:nevim

nie ja som si vyberal a ešte k tomu má dcéra v nedeľu 6.6. 6 rokov a ja budem zje*aný v BA:grr
Odesláno
Původně zaslal: jkmtrnava

a skusal si to cez SZ? či sa ozvú, ono teraz vela prší tak či ích niekde nespláchlo:D

Kontaktoval som ich oboch cez SZ i emailom. Jaruno sa neozval a PaloLM odpísal že nevie či dostane voľno jebo tesne po zraze idú na dovolenku.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Původně zaslal: jkmtrnava

a skusal si to cez SZ? či sa ozvú, ono teraz vela prší tak či ích niekde nespláchlo:D

Kontaktoval som ich oboch cez SZ i emailom. Jaruno sa neozval a PaloLM odpísal že nevie či dostane voľno jebo tesne po zraze idú na dovolenku.

Peter tak to si tomu palovi dal ešte mu aj vynadáš zato že ide na dovolenku ;);););););)

Odesláno

Neviem ešte naisto, ale ak by som sa stihol vrátiť s práce môžem sa zastaviť na celý víkend aj s rodinou? (2+4 deti - najmladsí má 1- rok). Nebude problém s platením a zaregistrovaním? Budem mať kde hlavu skloniť (ja aj pri ohnisku, ale viete, manželka a deti potrebujú trošku pohodlia)

Odesláno

ha, pridi, to si nas bude Durko stale mylit:D:D:D

Preber to s pastorkom, ale myslim ze jedna chatka sa urcite najde, aj ked vas je 6:o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...