robozv Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 zeby som zobral svokrov GAZ ??? aspon motor je tam z Peugeotu Citovat
robozv Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Info: tak na zajtra ma dovolenku:D este nalestit komplet auto zbalit sa seba zenusku dceru odniest na prazdniny k starym rodicom a tradada do Pistan:super PS: dufam ze ma cez vykend nepovolaju do prace koli povodnam Citovat
ch.i.n.ch.i.l.a Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Tak s největší pravděpodobností Jiri.Wolf a chichi nedorazí Snažím se a hledám ale pas nemůžu najít (Min. týden jsme se stěhovali ) Citovat
ch.i.n.ch.i.l.a Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Pastorek: Mě to se...e víc než si myslíš :-(( Přestěhovali jsme se a já nemůžu najít pas kam bych si ještě na rychlo nechala zapsat Týnu...Nemám pro ni pas a do OP se zapsat nedá... A nechci s níjet za hranice a pak se dohadovat čí je to dítě při kontrole :-(((( Mám nachystané věci, teta na pasovým by mi ji zítra ještě zapsala, i když je neúřední den ale nemám kam si ji zapsat, hledám už týden :-((( Citovat
ch.i.n.ch.i.l.a Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Jinak samozřejmě všechno nejkrásnější k tvým narozeninám Citovat
pastorek Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Hmm, teraz som pochopil že to myslíš vážne. V tom prípade si nerob ťažkú hlavu lebo ťa nemá kto kontrolovať. Pasové kontroly neexistujú. Všetci sme súčasťou EU. Pas so zápisom by si potrebovala až pri opustení Schengenského priestoru. Viem to určite. Nemáš sa čoho obávať. P.S. Pre kľud duše si zober rodný list malej a na 100% nemôžeš mať problém. Za blahoželanie ďakujem. [upravil dne 3/6/10 pastorek] Citovat
Džej Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Skoro mi zabehlo, že 180 km a z toho tretina po poľných cestách . Berte ohľad na 306-ky, že majú háklivú zadnú nápravu. A ten kompas si mám zohnať či ho vyfasujem pri odjazde? Citovat
pastorek Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Toho orienťáku sa nemusíte báť. Mladý sa pýtal na čo sa má pripraviť tak som mu dal informáciu v štýle \"ťažko na cvičisku , ľahko v boji\". Trasa má cca 40 km, všetko v civilizácii. V pohode sa dá zvládnuť za 2 hodinky i s úlohami. Citovat
Neon Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Renato, my taky jedeme s Kryšťou \"na černo\" ... bereme jenom rodnej ... Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 hele for čehuni sprosty : kudy pojedete? D2 a pak D1 nebo přes kopečky? Ja zvažoval slavkov u brna a přes stary hrozenkov což je z brna 137km a po D2 a D1 je to 218km , jenže voda je nepředvídatelná a už ted jsou prej na te trase od slavkova trable. Citovat
elton Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Jedu přes Nový Jičín, Vsetín, Valažské Klobůky na dálnici na slovensku. Nevíte někdo jak je tato trasa průjezdná? [upravil dne 3/6/10 elton] Citovat
Durko Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Reni my tiež nebereme pasy zober rodný list a hotovo PS: neblbnete ja potrebujen JIRKU [upravil dne 3/6/10 Durko] Citovat
Qcko Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Pas? Vsak je rok 2010 a sme v Sengene, naco pas, nejdete na Ukrajinske hranice, taka kontrola sa uz ani nerobi hadam:myslim Citovat
ch.i.n.ch.i.l.a Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Pas aby mi tam zapsali Týnu Mě stačí OP Citovat
Qcko Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Tak zober rodny list a mas, vsak nejdete ani cez hranice ani nic, tak nemoze byt problem, hadam mas nejaku jej fotku v penazenke:mrk Citovat
farky Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 viem ze dost zavacasu.... da sa este prihlasit na zraz? neriadny clen, len na sobotu bez jedla a ubytovania? Citovat
Chepp Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Ja jedu na Otrokovice-Uherske Hradiste-Trencin-piestany..... neni tam voda... bo po dalnici to je dvakrat tak delsi..a dalnici znam.. .sem chtel jinou traasu zkusit... ale zas nerad bych ucil coupe plavat.... vite nekdo neco? Citovat
kaper Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Původně zaslal: farky viem ze dost zavacasu.... da sa este prihlasit na zraz? neriadny clen, len na sobotu bez jedla a ubytovania? Kľudne sa dostav. Budeme len radi. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.