Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

2. Slovenský zraz Peugeot Clubu – Piešťany, 4-6.6.2010

Recommended Posts

Odesláno

Info:

tak na zajtra ma dovolenku:D

este nalestit komplet auto zbalit sa seba zenusku dceru odniest na prazdniny k starym rodicom a tradada do Pistan:super

PS: dufam ze ma cez vykend nepovolaju do prace koli povodnam :bacha

Odesláno

Pastorek: Mě to se...e víc než si myslíš :-(( Přestěhovali jsme se a já nemůžu najít pas kam bych si ještě na rychlo nechala zapsat Týnu...Nemám pro ni pas a do OP se zapsat nedá... A nechci s níjet za hranice a pak se dohadovat čí je to dítě při kontrole :-(((( Mám nachystané věci, teta na pasovým by mi ji zítra ještě zapsala, i když je neúřední den ale nemám kam si ji zapsat, hledám už týden :-(((

Odesláno

:myslim Hmm, teraz som pochopil že to myslíš vážne. V tom prípade si nerob ťažkú hlavu lebo ťa nemá kto kontrolovať. Pasové kontroly neexistujú. Všetci sme súčasťou EU. Pas so zápisom by si potrebovala až pri opustení Schengenského priestoru.

Viem to určite. Nemáš sa čoho obávať.

P.S. Pre kľud duše si zober rodný list malej a na 100% nemôžeš mať problém.

Za blahoželanie ďakujem.

[upravil dne 3/6/10 pastorek]

Odesláno

Skoro mi zabehlo, že 180 km a z toho tretina po poľných cestách :o . Berte ohľad na 306-ky, že majú háklivú zadnú nápravu. A ten kompas si mám zohnať či ho vyfasujem pri odjazde?:aut

Odesláno

Toho orienťáku sa nemusíte báť. Mladý sa pýtal na čo sa má pripraviť tak som mu dal informáciu v štýle \"ťažko na cvičisku , ľahko v boji\". :D

Trasa má cca 40 km, všetko v civilizácii. V pohode sa dá zvládnuť za 2 hodinky i s úlohami.

Odesláno

hele for čehuni sprosty :

kudy pojedete?

D2 a pak D1 nebo přes kopečky? Ja zvažoval slavkov u brna a přes stary hrozenkov což je z brna 137km a po D2 a D1 je to 218km , jenže voda je nepředvídatelná a už ted jsou prej na te trase od slavkova trable.

Odesláno

Jedu přes Nový Jičín, Vsetín, Valažské Klobůky na dálnici na slovensku. Nevíte někdo jak je tato trasa průjezdná?

[upravil dne 3/6/10 elton]

Odesláno

Tak zober rodny list a mas, vsak nejdete ani cez hranice ani nic, tak nemoze byt problem, hadam mas nejaku jej fotku v penazenke:mrk

Odesláno

Ja jedu na Otrokovice-Uherske Hradiste-Trencin-piestany.....

neni tam voda... bo po dalnici to je dvakrat tak delsi..a dalnici znam.. .sem chtel jinou traasu zkusit... ale zas nerad bych ucil coupe plavat.... vite nekdo neco?

Odesláno
Původně zaslal: farky

viem ze dost zavacasu.... da sa este prihlasit na zraz? neriadny clen, len na sobotu bez jedla a ubytovania?

Kľudne sa dostav. Budeme len radi.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...