pastorek Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 gedu: oni sa bavia o nocovaní, to ho po čase prestane baviť Y2K: čo ti na ponuke jedla vadí? Vždy sa dá vísť v ústrety. MuškátHC: Niej problém, môžete prísť. Poplatok za posádku (auto) je 8€. Je v tom parkovné v areáli a príspevok na ceny do súťaží. Ak by ste chceli i večeru (obrovská cigánska v žemli + pečená paprika plnená syrom a šunkou - 4€/osoba) tak to potrebujem vediež skôr a presný počet. Citovat
Y2K Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 Ten gulas ja moc nemusim Ale tak zas viem sa prisposobit...v ramci noriem Citovat
jkmtrnava Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 Původně zaslal: kaper Původně zaslal: gedu konečne som sa dostal k PC. tak musím povedať že už sa neviem dočkať, ale mi dorazíme až medzi 17:00 - 18:00 hod. Bohužiaľ skorej sa nedá ale zase nebudem musieť čistiť zemiaky :D:D ULEJVÁK aby aj česi rozumeli čo si;);) Ne, ne navine sú zemiaky:D:D:D Citovat
gedu Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 ja sa zemiakov (po trnavsky krupél) nebojím ale čo už Citovat
pastorek Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 Původně zaslal: Y2K Ten gulas ja moc nemusim Dostaneš zvýšený prídel klobások a špekačiek na opekanie. P.S. Kúsok za rohom je pizzéria.... Citovat
Y2K Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 Z kaluze do blata... Nic z toho ja moc nemusim...ale dost uz o mne... Citovat
Qcko Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 Tak si ulovis nejaku rybu ... alebo ti priveziem kilo ryze ... nieco jest musis, sakris:aut Citovat
pastorek Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 No čo, dostane omastený chleba s cibuľou. (už vidím ako mu táto informácia skrčila tvár...) Neboj, niečo sa nájde i pre vegetariánov. Citovat
Y2K Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 Původně zaslal: pastorek ...(už vidím ako mu táto informácia skrčila tvár...) taak toto bolo veeeelmi presnee A nie som vegetarian Citovat
Qcko Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 Tak pojdes orientak peso a potom zjes aj klince:aut Citovat
marko306 Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 no BA služobku zatiaľ zrušili, tak by sme asi dobehli v sobotu, až si naši gumáci niečo zas nevymyslia. Prihlasujem sa teda druhý krát Citovat
Chepp Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 Y2K bude cely vykend pro zdravou linii konzumovat tekuty chleb..... [pivoooo] a nebo ho svazem a donutime konzumovat co prijde pod ruce... O mne se rika ze sem na jidlo vybiravy.. ale ze bych nejedl gulas? to bcy hbyl barbar... PS: z ceho to bude ten gulas? Pokud to budou z nouze nejaky zakrsly kralicci tak ja to preziju, ale nikdo to nesmi vyzvonit drahe polovicce... ta by mne potom umlatila lzickou.... Citovat
Y2K Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 Asi radsej budem nabuduce drzat hubu Ale ani pivo nepijem... Citovat
pastorek Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 Původně zaslal: Chepp ...ta by mne potom umlatila lzickou.... To je v pohode, lyžičky sú plastové. Keby na teba niekto štekal počas konzumácie gulášu tak mu never iba žartuje. Guláš bude teľací. Veď 45 kilový bernardín je už také malé teľa. ...ale nie, bude hovädzí. Citovat
jkmtrnava Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 Původně zaslal: marko306 no BA služobku zatiaľ zrušili, tak by sme asi dobehli v sobotu, až si naši gumáci niečo zas nevymyslia. Prihlasujem sa teda druhý krát hurá on príde:super, a zlanár aj deda komplet z osádkou(polovičkou) . ono už v piatok hlásia slniečko a teplúčko Citovat
jkmtrnava Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 Len medzi rečou , dávno som nečítal niečo od praktika, čo to hniezdočko lásky čo si robil ešte nemá hotové? A keby aj , mohol by prísť do PN, či nás chce prekvapiť Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.