Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

2. Slovenský zraz Peugeot Clubu – Piešťany, 4-6.6.2010

Recommended Posts

Odesláno

gedu: oni sa bavia o nocovaní, to ho po čase prestane baviť :D

Y2K: čo ti na ponuke jedla vadí? Vždy sa dá vísť v ústrety.

MuškátHC: Niej problém, môžete prísť. Poplatok za posádku (auto) je 8€. Je v tom parkovné v areáli a príspevok na ceny do súťaží. Ak by ste chceli i večeru (obrovská cigánska v žemli + pečená paprika plnená syrom a šunkou - 4€/osoba) tak to potrebujem vediež skôr a presný počet.

Odesláno
Původně zaslal: kaper

Původně zaslal: gedu

konečne som sa dostal k PC. tak musím povedať že už sa neviem dočkať, ale mi dorazíme až medzi 17:00 - 18:00 hod. Bohužiaľ skorej sa nedá ale zase nebudem musieť čistiť zemiaky :D:D:D

ULEJVÁK aby aj česi rozumeli čo si;);););)

Ne, ne navine sú zemiaky:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

...(už vidím ako mu táto informácia skrčila tvár...) :D

taak toto bolo veeeelmi presnee :D

A nie som vegetarian ;)

Odesláno

Y2K bude cely vykend pro zdravou linii konzumovat tekuty chleb..... [pivoooo] a nebo ho svazem a donutime konzumovat co prijde pod ruce...

O mne se rika ze sem na jidlo vybiravy.. ale ze bych nejedl gulas? to bcy hbyl barbar...

PS: z ceho to bude ten gulas? Pokud to budou z nouze nejaky zakrsly kralicci tak ja to preziju, ale nikdo to nesmi vyzvonit drahe polovicce... ta by mne potom umlatila lzickou....

Odesláno
Původně zaslal: Chepp

...ta by mne potom umlatila lzickou....

To je v pohode, lyžičky sú plastové. Keby na teba niekto štekal počas konzumácie gulášu tak mu never iba žartuje. :D

Guláš bude teľací. Veď 45 kilový bernardín je už také malé teľa. :D

...ale nie, bude hovädzí.

Odesláno
Původně zaslal: marko306

no BA služobku zatiaľ zrušili, tak by sme asi dobehli v sobotu, až si naši gumáci niečo zas nevymyslia.

Prihlasujem sa teda druhý krát

hurá on príde:super, a zlanár aj deda komplet z osádkou(polovičkou) . ono už v piatok hlásia slniečko a teplúčko :potlesk

Odesláno

Len medzi rečou , dávno som nečítal niečo od praktika, čo to hniezdočko lásky čo si robil ešte nemá hotové? A keby aj , mohol by prísť do PN, či nás chce prekvapiť:o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...