MASAKER Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 caute pani:/ prestala mi fungovat klima na P307 2,0HDi rv. 12/2001 . zistil som ze to robi ten elektromagnet v remenici ktory pritahuje spojku klimy ... nenasiel som to nikde na nete a ani neviem pod cim to mam hladat:( prosim pomozte kde by som to nasiel a co by to asi stalo... dakujem (prikladam foto ) Citovat
Guest servisman Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 mrkni jsem http://www.adus-shop.cz/katalog.php?strana=1&typ=5657 Citovat
peugeotík 307 Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 Nazdar,ja som tuto cievku menil asi pred mesiacom vymena jednoducha,nova ma stala okolo 90eur.A zmeral si jej odpor,mal by byt okolo 4ohmy.Na nete sa da zohnat daj do googla cievka spojky kompresora. Citovat
max_payne Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 ako sa vam prejavila porucha cievky, mne klima po zapnuti vydava take zvuky ako keby sa zadierala, pochvili to ustane a pri prudsej zemen otacok motora sa to ozve znova... Citovat
max_payne Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 Da sa ta spojka nejako namazat? mne sa zda ze mi to tam nejako drhne, klima pritom chladi v pohode, chladivo som nechal doplnit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.