Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Akurat som pozeral ze ten potah na 405tku stoji u nas 83€ su vyrobene zo stalofarebneho vinylu najvyssej kvality tak, aby boli odolne voci pocasiu, ako dazda tak i slnku. Potahy maju dvojite svy, sila materialu je 1,8 mm, z rubovej strany su opatrene makkou latkou proti poskriabaniu laku. Originalna produkcia od Belgickej firmy Panthebra.

Kolko ta vysie material na ten tvoj???

Odesláno

no to ze ti rezne kapota neni dobre ale stejnak by som si tak to auto nespatil......moj nazor

skor by som to prezil bez toho a skusil sa porozhliadnut po inej i ked karoseriovych dielov na 405ku je asi malo po bazaroch....

Odesláno

313Mihal313: jen za kozenku 200kc!

pug306:prave uz se na tom pracuje divam se po jine kapote! s rezavou bych nejezdil dele nez to bude nutny:)

Odesláno

skor by som to prezil bez toho a skusil sa porozhliadnut po inej i ked karoseriovych dielov na 405ku je asi malo po bazaroch....

praveze dilov je kopa ale niektori nevedia co od dobroty za ne pytat..vrakace vykupovali v srotovnom auta za 1000sk a na kazdom by hned chceli zarobit 1000eur za stare diely :blicismajlik

Odesláno

Tak tak NAVY1 ma pravdu ja som zhanal soferov spetak v elektrike a vyhrievany na toho modreho co som rozbil a vo vrakuni pytal najprv 20€ po asi 5min mi povedal 15 po dalsich par minutach,ze 12 a po polhodinovej debate nez som si ho mohol ist zmontovat bolo nakoniec len 7€:D Takto skusaju nachytat ludi a kto sa nevyzna tak zaplati...

Odesláno

to ja sem taky zvedavej jak to dopadne!:D:D:D mam komplet vsechno narazniky plasty prahy! narazniky mam doma asi uz 2 roky a jeste nejsou hotovy tak snad to nekdy dodelam:D

Odesláno

jj vypada to že to pujde. chvilku jsem testoval jestli to bude držet a je to v pohode. zatim mam jen ten kousek :D musim dovíst nejaky rozlamany plasty na vařeni.

jinak 405 vypada dobře jak se plazi po zemi ;)

[upravil dne 14.1.2011 12:53 čakom]

Odesláno

PE z podběhu 406. ustřihl jsem si proužek cca 1x15 a pulku jsem přivařil až to zatvrdlo tak jsem to zkusil utrhnout a ta přivařena čast zustala na narazniku a zbytek za kterej sem tahal se urval.

na tom narazniku bohužel neni nikde nic napsany z čeho to je :(

[upravil dne 14.1.2011 14:08 čakom]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...