kaper Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Zdar. Asi som zase moc prechválil to moje auto. Cestou zo zrazu kontrolka motora a krízovy režim. Dnes diagnostika a vysledok Tlakovy regulačny ventil, závada koncového stupna. Ktomu nejaké číslo1138. Tak a čo to je????? Regulátor som menil tak asi rok dozadu za nový. Skúste niekto poradiť kde začať???:papa Citovat
jarson Odesláno 23. listopad 2012 Odesláno 23. listopad 2012 Tiež by som rád vedel ktorý ventil to je konkrétne. Dnes som bol na dia a mám závadu 1138, ventil pre reguláciu tlaku, závada koncového stupňa... poradí niekto? Citovat
veka_GTi-6 Odesláno 23. listopad 2012 Odesláno 23. listopad 2012 A nekolisa ti nahodou i trochu volnobeh? Ja pred par dny menil snimac tlaku serva, blbe mi vyhodnocoval tlak v systemu kvuli posilovaci a rozhazovalo mi to volnobeh, ale nevim cislo zavady... Citovat
jarson Odesláno 23. listopad 2012 Odesláno 23. listopad 2012 nič nekolísa, všetko zdanlivo ok len svieti kontrolka motora a klasická hláška antipolution fault. auto v núdzovom režime, nejde tempomat. závada cez dia vymazaná a po desiatich minútach opäť svieti. potrebujem vedieť ktorá súčiastka je v háji aby som ju vedel vymeniť. dovolenka pred dverami... [upravil dne 23/11/12 19:27 od jarson] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.