Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Libi se mi alu kola od stil auto typ 5five/5 Problem je ze jsem je nikde nenasel.Psal jsem i mail primo do stil auto na Slovensku-ale zadna reakce.Bydlite tam nekdo pobliz?Nebo vyrabi ta firma jeste?

Odesláno
Původně zaslal: brslen

Libi se mi alu kola od stil auto typ 5five/5 Problem je ze jsem je nikde nenasel.Psal jsem i mail primo do stil auto na Slovensku-ale zadna reakce.Bydlite tam nekdo pobliz?Nebo vyrabi ta firma jeste?

Still auto sa nevyrába na Slovensku ale v Taliansku. Na Slovensku môže byť maximálne obchodné zastúpenie.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Still auto sa nevyrába na Slovensku ale v Taliansku. Na Slovensku môže byť maximálne obchodné zastúpenie.

Vim vim ze se tam nevyrabi,myslel jsem jestli jeste fungujou,kdyz ani neodepsali.

[upravil dne 28/4/10 brslen]

Odesláno

Vim vim ze se tam nevyrabi,myslel jsem jestli jeste fungujou,kdyz ani neodepsali.

Ty si nejaký moták. Pýtaš sa či ešte vyrábajú, potom napíšeš že vieš že to nieje výrobca ale či fungujú.

Je problém si to nájsť na nete a zavolať im?

P.S. Už vidím ako sa zase opýtaš že aká je volačka na Slovensko.

Odesláno

Ty si nejaký moták. Pýtaš sa či ešte vyrábajú, potom napíšeš že vieš že to nieje výrobca ale či fungujú.

Je problém si to nájsť na nete a zavolať im?

P.S. Už vidím ako sa zase opýtaš že aká je volačka na Slovensko.

Psal jsem ze vim ze nevyrabi na slovensku ale v Taliansku.A chtel jsem zjisti zda jeste fungujou kdyz neodepsali.Tak nechapu proc motak.

Odesláno

No sak logicky ... Namiesto toho, aby si chytil do ruky mobil, a zavolal tam, a hned zistil ci funguju, alebo nie a ako to je s tymi kolesami, tak namiesto toho tu 2 tyzdne riesis ci funguju, alebo nie, a chces aby sa tam niekto isiel pozriet ...

Jako taketo veci davam na net az vtedy, pokial sa tam nedovolam :) To je naozaj taky problem tam zavolat ? Neni sme v roku 91 kdy 1 minuta do ineho statu stala pol vyplaty ...

Odesláno

Pokud vim tak seriozni firma,se ti ozve i mailem,ktery jsem napsal.Od toho forum je abych to resil nemyslis?A kdo nema zajem mi nejak pomoct,tak to nemusi ani komentovat :P Jiste ze zavolat muzu,jen jsem myslel ze clenove z SK o tom budou neco vedet.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...