Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tak znova..Prosím o radu ohledně zapojení hadiček ke vstřikování..

Recommended Posts

Odesláno

Někdy minulej tejden jsem tady zakládal tohle téma a \"nějakou záhadou\" zmizelo, tak to zkusím znova:myslim

Můžete mi poradit kam mají víst tyhle dvě hadičky? Tady je nějakej koumák zaslepil šroubem..:myslimPokud by bylo možný udělat foto, byl bych rád:D

Je to 106 1,4 8V 55kw r.v.98..Předem díky..

Odesláno

Taky sem se tomu divil... odpověděl sem ti a po chvili už tu toto tema nebylo :D tak jinak já mám naprosto stejnej rok i obsah a ta spodní hadička vede na pravou stranu(když stojíš proti autu)vstřikovací lišty, a ta horní vede někam pod ř.j. dle mého názoru k odsavači přebytečných par z palivového okruhu , možná se tomu říká uhlíkový filtr, ted opravdu nevím, ale najdeš ho u pravého kola je schovaný pod blatníkem (od kola se tam dostaneš) ;)

Odesláno

ale ted jsem zkoumal tu tvou fotku a je to nějaký divný, protože to víko ventilů co tam máš ty se dávalo od 2000 vejš, ale když píšeš že máš 98:myslim

Odesláno

já myslím že celej motor nee... sání máš stejný jako já.. jen mě na tý 2 fotce chybí škrtící klapka a airbox... kdyžtak sem hod fotku celýho motoru zeshora a budem chytřejší;)

Odesláno

Jojo, toho jsem si všimnul, že tam nemáš klapku a filtrbox:D..Jo fotku zezhora udělám,ale asi až zejtra:super

Ale mám takový tušení že k tomu aktivnímu uhlí vede ta modře označená hadička:myslim

Odesláno

jak uz jsem psal...stejnej motor jak ja...modra hadicka do aktivniho uhli, spodni cervena sipka do vstrikovaci rampy..nevim co tam dela tamta navic...vlevo..nema tam co delat...

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...