Michal100 Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 Ako zresetujem udaje,po vymene oleja mi stale svietia kontrolky vymeny oleja,a dokonca mi zacala na budikoch svietit aj STOPka. Co stym? Citovat
Guest pepehoho Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 reset: - Vypněte zapalování. - Stiskněte tlačítko 1 (ukazatel km - vpravo na palubce) a držte jej stisknuté. - Zapněte zapalování. Ukazatel ujetých kilometrů začne odpočítávat 10 sekund. - Po celých 10 sekund držte tlačítko 1 stisknuté. Ukazatel ukáže [= 0] a zmizí klíč symbolizující údržbu. STOP: Centrální výstražná kontrolka STOP Rozsvítí se zároveň s kontrolkou \"tlak motorového oleje\", \"teplota a minimální hladina chladicí kapaliny\", \"ruční brzda\", \"minimální hladina brzdové kapaliny\" a \"závada elektronického brzdného systému\". Jestliže kontrolka bliká při motoru v chodu, je nutno okamžitě zastavit. Obraťte se na servis sítě PEUGEOT Pokud svítí současně s tlakem oleje tak: Oznamuje: - nedostatečný tlak oleje, - nedostatečné množství oleje v mazacím okruhu; doplňte olej, - příliš vysokou teplotu oleje. Rozsvícení kontrolky je doprovázeno zvukovým signálem. Pro snížení teploty oleje snižte rychlost vozidla. Dal jsi tam při výměně dobrý filtr oleje, existují typy s takovou plastovou tyčinkou právě pro regulaci tlaku tak jestli není chyba tady.... Citovat
Bootwin Odesláno 31. květen 2010 Odesláno 31. květen 2010 toto je muj prípad pri jizdě mě problikíává kontrolka STOP s mazáním oleje a nevím co s tím Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.