Přejít na obsah

Michal100

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

Profilové informace

  • Město
    Horne Srnie
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Michal100's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Vedel by mi niekto poradiť ako vynulovat pocitadlo na palubnom pocitaci,kt. ukazuje kolko zostava km na vymenu oleja? Dakujem za rady.
  2. Zdravim Vas. Menil som nedavno svetla a potreboval by som poradit ako ich spravne nastavit lebo svietia kade-tade. Pocul som ze sa to da aj doma v garazi,len neviem ten udaj v akej vzdialenosti by mali v akej vyske svietit. (podla toho si spravim povedzme nejaky terc a nastavim si ich)
  3. Ako zresetujem udaje,po vymene oleja mi stale svietia kontrolky vymeny oleja,a dokonca mi zacala na budikoch svietit aj STOPka. Co stym?
  4. Michal100

    Aky olej?/dovezene auto

    Cize ak tam dam Castrol alebo Starline 5W-40 (kedze tieto oleje mam zadarmo) nic tym nepokazim?Plni tento olej normu API A3/B4 alebo API SM/CF?
  5. Michal100

    Aky olej?/dovezene auto

    a ked tam dam 5W-40?
  6. Zdrawim vas.Doviezol som frajerke 206 1,4 benzin,typ motora KFW,r.v. 2002. Treba jej vymenit olej,ale nikde v aute som nenasiel zaznam aky olej sa tam lial.Viete mi poradit aky olej tam mam naliat(vymenit)?Rozmyslal som nad Castrol 5W-40
  7. Michal100

    Poradíte mi s koupí 307?

    Naco si davat pozor pri kupe 307 2.0 HDi?Samozrejme okrem stocenych kilometrov a pod. (Co treba skontrolovat) Nemam s peugeotmi moc velke skusenosti.Chcem nieco max. do 4.500€. Ak by ste mali nejaky dobry typ,sem s nim
×
×
  • Vytvořit...