Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Jimmy106

ahoj, mam dalsi zahadny problemy :myslim kdyz mam studeny motor a seslapnu plyn, u spolujezdce jakoby za kastlikem slysim děsny čvachtání vody.. vubec to nechapu co by to mohlo byt.. adruhy problem je ten, že rucicka ukazatele stavu paliva v nadrzi mi uplne spadl, takze absolutne nevim, kolik tam je benzinu.. :( mohl by mi prosiim nekdo poradit?? :)

hele tu vodu slysim taky,ale jen za studena,pak uz ne.Termostat tam mam novy,vse funguje tak jak ma,ale voda je slyset,tak nevim cim to muze byt?

Odesláno

nejvetsi zahada.. :D ale termostat mi funguje, jenom se mi netoci ta vrtulka, takze uz jsem to jednou na prazskym okruhu uvaril...ale jinak je to v pohode.. no a k tomu plováku se dostanu jak??

Odesláno
Původně zaslal: Fr3sh

a co to je prestupek, pokuta a odskodny...to je hovno s prominutim...

No možná je ale určitě s tím něco dělěj,to se pak můžeme na silnicích mydlit porád:bojim

Odesláno

tak ten plovák by mel bejt primo v nadrzi ne?? si myslim.. nebo teda jinde si ho predstavit neumim.. a pak jsem cetl podobny problem tady na foru, ale asi 4 roky stary. :D a nekdo psal ze muze byt spatny kontakt v dratku co vede do palubky, jako primo do pristrojovy desky do tech budiku.. tak nevim..

Odesláno

tak prosim o radu co s tim tam mam vyrobit.. :D koukal jsem pod oba ty kryty a a byly tam nejaky kabely, tak jsem zkousel jestli to neni treba jenom kontaktem, ale nic.. jinak jsem neprisel na nic jinyho.. ani to neslo treba vysroubavat nebo tak neco.. tak jestli ma nekdo starsi model(nebo jestli je to stejne i na novym) tak jestli by nekdo poradil prosiim :) byl bych mooc vdecnej.. :-)

Odesláno

tak u nás aktuálně vyměněn olej a olejovej filtr ;)

edit: tak jsem si ještě dneska koupil ten cementovej sajrajt na utěsnění výfuku od Bosalu, a je utěsněno, bohužel neměli malý balení takže mám doma 240g, takže kdyby někdo z okolí HB potřeboval utěsnit výfuk stavte se do Věže :D:papa

[upravil dne 3/5/10 Cardaaa]

Odesláno

Takže pozítří už jdeme do laku a pak se bude spasovávat.

Ještě se chci zeptat, jestli by jste někdo neměl chladič a ten plastový držák pro sahary, na S16.... díky;)

Odesláno
Odesláno

jinak co se týče chladiče,tak osobně bych zainvestoval do nového, protože u starého nikdy nevíš jak vypadá zevnitř :bojim

nová sahara je ale dost drahá, tam se jetá vyplatí :papa

viz www.automedik.cz

[upravil dne 3/5/10 Cardaaa]

Odesláno

jinak dnes sme s otcem davali prevodovku zpet na auto,je očištěná je z 1.4 55kw tak sem na ni zvědav,ještě zbývá poloosa a je to:roker

[upravil dne 4/5/10 106sťák]

[upravil dne 4/5/10 106sťák]

Odesláno

U mně aktuálně takto, zítra by měli přijít pneu, tak dolaďuju pár detailů, aby to nevypadalo jak auto nějakýho laidáka. Jinak nakonec se mi podařilo sehnat použité pneu za super peníz, takže Marangoni nebudou ale budou Bridgestone Potenza. A jestli zítra pneu nepřijdou, tak se asi po***u:D Už se nemůžu dočkat:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...