Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

D15 je už tvrda když D13 je střední?

Štěpo můžu mít 4matadory co ma jirka jen D13 za 2800 tzn 1400 za dva, ten janek se slovenska mi na ty dunlopy nenapsal...

[upravil dne 29.4.2010 Lentilka]

Odesláno
Původně zaslal: Jeny

na co pořizujete všichni ty slicky?

Jinak dneska jsem zase po dlouhý době nastartoval obě 106ky:roker

Jsou to bláázni závodnický :D

[upravil dne 29.4.10 kujon106]

Odesláno

ahoj, nechtel jsem zakladat nove vlakno, tak to pisu sem.. mam takovej mensi problem.. je mi z auta desne cejtit benzin.. Jsem dneska ve 2 prijel do prace a kdyz jsem ted v 10 sedl do kárky tak jsem si hned muel otevrit okynko, protoze to byl desnej puch.. :D spis me zarazilo ze to je cejtit po tak dlouhy dobe.. nevite nekdo cim to muze byt?? diky za rady :-)

Odesláno

Tak jak se vam poved vcerejsek, dnesek?...Me asi tak, ze nevim presne proc, ale u nas v Plzni me predjel z audinou, zaslap to predemnou, vybehnul typek a dal mi 4x pesti a 3x kopacku...takze mam rotrzenej ret a zevnitr 2x rozrizlej od zubu.. cely tricko od krve...volant taky...sedacka asi jen trochu...

For jimmy: co takhle propojeni u nadrzky z aktivnim uhlim? jak to tam vypada? predni levy podbeh

Odesláno

ai takhle...ono kdyz sem byl ve 3-bod pasu prikurtovanej a dostal jsem to fakt rychle a nez jsem stacil se odpoutat a vzpamatovat se, tak uz sedel v aute a ujel...a ja jsem byl celej od krve, ruce vsechno takze jsem nechtel hned ridit...

Odesláno

To já vozím nůž a boxera:roker ,jistota je jistota

To ti teda nezávidím,ale taky sem málem dostal,naštěstí to odsral jen držák mobilu a pant u dveří ještě u šádesy:D

Odesláno

no protoze jsem ho zbrdil kdyz jsem predjizdel 2 kamiony ve meste a pak nestihl predjet on me, nez se to spojilo do jednoho pruhu. Ja jsem mel baseballovou palku v kufru, pac baseball hraju, jenze jak jsem mel 3-bod pasy, tak jsem na ni nedosahnul, okynko otevreny a nez jsem stacil zamknout tak uz to bylo...a nestihl jsem se ani odepnout...proste jsem mel stesti

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...