Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

hele mám tady kousek od baráku kluka co to repasuje,a v garázi jednu nápravu kotoučovou z gti,tak až to tam povezu tak se budu koukat a další už si udělám sám

Odesláno

Jestli To můžu radit tak pokud s autem jezdíš častěji, dej si radši jen těch -40;) Já to mám ještě možná o kousek níž než -60 a už je s tím sem tam problém;)

Odesláno

I s 60 se dá normálně jezdit...jen člověk nesmí být úplná trubka :)

Jinak nemáte někdo fotku 106 Sport se snížením -60mm ? ...Podvozek ještě nedošel, tak chci alespoň orientačně mrknout a popřemýšlet o kolik pustit zadek :))

Odesláno

To neutral: Já taky nevím o kolik přesně to mám, ten rozměr sem vzal tak, že sem našel fotku S16 se stejnýma kolama, kde borec měl novej podvozek -55mm. Ve photoshopu sem to srovnal se svým autem a přepočítal sem to a vyšlo mi, že mám auto asi o 1 cm níž, než ten borec. Potom sem si změřil ten rozměr v reálu a zjistil sem, že tam byla nepřesnost pouze několik mm. Pokud bys sehnal fotku auta se stejnou motorizací a rozměrem kol, který bude buď v sérii, nebo bude mít uvedenou hodnotu snížení, tak by se dalo stejným způsobem změřit, kolik to asi máš dole;)

Odesláno

Neutral: O zub je nesmysl,je to nepřesný, razí to tady pár klubáků :roll ale je to blbost... Torzka se dá nastavit tak, že si můžeš auto snižovat klidně po půl centimetrech :) Záleží jak si nastavíš ramena ;)

Přemýšlím nad 40 nebo 50mm vzadu... nechci auto úplně v rovině, nesedí to potom tak, jak bych chtěl ... :)

Díky odee, pro představu bohatě stačí :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...