Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: MrChodny

Původně zaslal: Fr3sh

kurva proste jen ja curak mam dve...doufam ze to druhy je jen cislo kysliku a zjistuje jen jestli je kat v poradku nebo ne a nekeca to nijak do smesi...

Mas novejsi motor nez ostatni a plni ti EURO3, ta zadni lambda opravdu jenom hlida kat, do rizeni smesi se neangazuje. Pokud mas decat, je lepsi ji uplne z vyfuku vyndat, protoze ti nejspis bude porad rozsvecet kontrolku motoru. Udelej si na ni pouzdro a hod si ji k vyfuku.

th_79be4e26.jpg

super diky moc...ale dneska jsem prave navaril matku na vyfuk, tak ji tam na chvili dam, pak hold vyndam dam na ni zaslepku jak rikas a diru ucpu sroubem :)

Odesláno
Původně zaslal: Jeny

106sťák: určitě to bude lepší než čtyrkvalt. Ale musíš počítat s tím, že už to nebude takový jaký to bylo. To nejlepší, co jsi tam mohl dát, jsi prodal...

jo a je to rok 99 ta 1.1 převodovka takže asi z novýho modelu
Odesláno

Já si jedu ve čtvrtek pro rally plechy, v pátek nechám otryskat, o víkendu nastříkám, v příštím týdnu bych to nazul a mohl bych na mimoň být hotovej, jenom doufám že to pujde takhle hladce jak se to píše :myslim

Minulej týden mi začala nepříjemně vrzat sedačka, budou to ty pružiny, stříknul jsem je, ale už to vrže znova, nevim co s tim, tahá mě to uplně za uši :grr

Jo a ještě čekám že tenhle týden bude nalakovanej přední nárazník, ten taky musim vyměnit , je toho teď nějak moc :bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...