Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak další blbost se přihodila, nejspíš jak auto dlouho stálo, tak dnes při odjezdu z práce, se mi blokl brzdič na levym zadnim kole, naštěstí to mám domu jen asi 5km, ale když jsem zaparkoval, tak byl plech uplně horkej :(

Odesláno

To kujon106:s těma světlama máš pravdu,10 tis za morette nedám,to slabé zatmavení se jeví jako docela dobrej nápad,díky,ale ještě mě napadlo nalakovat tu vnitřní chromovanou hranu u skla do černa,někdo to tady dělal na 306.

to jadek:nejsem si úpně 100pro jistej ,ale to sání které je na fotce víše,není rally.Toto hliníkové sání se dávalo do Xsi,já mám v rally jiné(černé s jinou klapkou )v týdnu až budu v garáži tak ti ho výfotim a pošlu na SZ

Odesláno

Aktuálně řeším problém s kontrolkou Airbagu..Dnes, když jsem ráno vyjížděl, tak všechno v pořádku..Zaparkuju u Tesca, nakoupím, vyjedu a všechno v pohodě..Zaparkuju u Olympie, nakoupím a když jsem nastartoval, tak kontrolka nezhasla..po ujetí asi 10km jsem vypl motor a znovu nastartoval a pořád svítí..nevíte někdo, čím to může být? Díky za každou radu..

Odesláno

Fifa: taky se mi to stalo, nejsem teď jist, ale je to problém v kontachtech pod sedačkama, jsou tam konektory, stává se to když vezeš někoho v zadu, kopne do toho nohou a problém je na světě, akorát si teď nejsem jistej, jestli to nebylo ABS nebo airbag, ale stačí to rozpojit, prostříknout a je po problému, klasickej problém :)

Odesláno

no co se tyce toho kontaktu pod sedackama, tak s abs to nema spolecneho zhola nic... a s pytlem nevim nevim, ale kdyz jsem se jednou ptal na co ten kabilek je tak mi bylo receno ze to ma neco spolecnyho k pyro pasum... mam totiz sedacky z GTi a premyslel jsem ze by to mohlo byt treba vyhrivani :D

Odesláno

Ty kable pod sedačkama vedou k pyropatronám. To jsou takový udělátka, který po nárazu vystřelí, čímž přitáhnou pás a tudíž i vás k sedačce. Součinnost s airbagy snad vysvětlovat nemusím :)

Odesláno

Tak díky moc chlapci :) fakt to bylo těma konektorama..měl sem pod sedačkou flašku s pitím, tak ta mi to asi při brždění rozpojila :) už je to v cajku..

kujon : To už jsou pěkný salámy :D Z Enza?

Odesláno

před nedávnem mě napadlo, že bych si v práci mohl udělat plaketku do auta, ale nevim, co na ní všechno dát, tak tohle je první pokus, ještě si s tim ale budu muset pohrát a dotáhnout to k dokonalosti, jiný písmo třeba, uspořádat to nějak aby to taky vypadalo :D

post-9646-14109620356097_thumb.jpg

Odesláno

Peta: myslim ze tohle je dost individualni... muze stat treba 3k ale bude bourana a nebo to muze byt za 30k s tim ze to je treba jako treti auto v rodine co vetsinou stalo v garazi.. taky zalezi jestli to bude z 91 roku nebo 03 ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...