Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tak vcera vecer jsme s kamaradem prisli na to, co s mym autem udelame.. :P a reklo mi to uz i vic lidi, ze by to vypadalo dobre.. jak sundam to lepidlo na bocich, tak tam prijde o stejne sirce i o stejnym rozestupu bila autofolie, tak stejne na tu vysisovanou strechu a mozna i zrcatka a vicko nadrze.... co vy na to? pak jeste zatmavit okna a bude to vypadat hezky.. :P a co vy na to?? :)

Odesláno

tak jsem doslova nasranej:

jestli si pamatujete jak krásně seděl peugeot když ho měl JAN07 a pak kdž sem ho koupil já až nyní do pátku, tak po nandání podvozku a kol je to vysoký jako koza absolutně nechápu takže tady fotka a někdo mi řekněte čím to je.

není to sice tak vidět foceno mobilem s idiotským foťákem. za chvíli to půjdu vyfotit znova lepším foťákem.

post-21931-14109616897669_thumb.jpg

Odesláno

to je pravda ze tam nemel 16\" kola ale ted se mteda pridam jeste jednu fotku a jak my vysvetlis tu?

jak je moze ze kdyz sem mel auto na zemi kola dal k sobe jsou stejne vysoke, ty al mozna o par mm vyssi 4mm na prumeru coz je podle me zanedbatelny o proti tomu jak to je vysoky.

post-21931-1410961689854_thumb.jpg

Odesláno

nevšiml jsem si pod kterým jsem přihlášený, ale pokud vím tak mám 2 členství i na na p-c tak proč ne mít dva nicky tady. ale budu se sem snažit chodit pod jedním. ono je blbý že mám rozjednanych par veci pres zpravy tak az to doresim asi ten druhy smazu

Odesláno

tak za mě jako za mě a ne za mě jako za mě budu sem chodit jen už takhle souhlasíte? :D

ne a ted dost srandy z auta bude letadlo jako to mel fantomas a v taxi pridelam kridla.... :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Pořízeny nový kola

P1010592ph.jpg

Vyměněný kabely, který vedou do levých dveří. Už mě fakt nebavilo, když jednou šly stahovat okna a podruhý ne.

A taky vybroušený svody podle tutoho návodu:)

A všechny šrouby na zadní nápravě se budou muset navařit a vytáhnout, dávat tam torxy nebyl dobrej nápad. A potom už to budu moct konečně snížit i vzadu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...