Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Aktuálně žádám taky o radu. Chtěl jsem sundat tlumičë,ale už při povolování středové matice ( drží polosu) sem se sekl. Ať dělám co dělám, nejde s ní hnout. :( Co já vím,tak závit je normální a WD nepomáhá. Čím to, rada?

Odesláno

ty matky mají takový osazení, který se zaklepává, tak to chce srovnat a potom už to chce jenom golu s pořádnou tyčí a povolíš to jak nic:)

Odesláno

osazení sem narovnal a ohnul sem na tom dvě tyče+ to že se mi protáčí kotouč i když zabrzdím a když se chtěl zaseknout kotouč přes ocelovou tyčku skrze díry na šrouby,tak sem tu tyčku ohnul a výsledek stejnej. drží jak beton.

Odesláno

Neutral: kolo měj při tom nasazený a měj auto posazený normálně na zemi. To osazení chce fakt pořádně udělat a potom už opravdu stačí jenom, jak píše Petr, dvoumetrová lešenářská tyč:)

Odesláno

musíš tam mít aspon to kolo a musí to na něm sedět,ručku,kvalt neim co jestě ale musí to jít,místo goly si vem trhák,zkus si na něj opatrně stoupnout a zhoupnout a uvidíš pujde to;)

Odesláno

tak má za sebou menší opravy. nové rozvody oprava hlavy přetěsnení nový oil vodní pumpa chladící kapalina a drobnosti.

tak jsem zvědav jak to teď pojede :-D

Odesláno

přemejšlim jestli zejtra nepojedu do Peugeotu a nekoupim si matice, že bych vyměnil vepředu pružiny. Protože jak už jsem tu jednou psal, ve předu mam -55 a tlumiče téměř nefungujou

Odesláno

Tak aktuálně se dneska přetěsnil motor a během víkendu by měla totéž absolvovat i převodovka. A některé plasty z interieru sou na kosmetice, dostanou nový make-up. :D A už bude třetina nejnutnějších i méně nutných oprav za mnou. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...