Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

no to ne... nikdy nevis co udelaji... kdy ti vyskli okna cihlama.. at uz u auta nebo v baraku... nebo tam hodi Molotov... ale myslim ze s autickem ti nic neudela... nebo ja v to aspon doufam.. :)

Odesláno
no nevim, včera mě tam hledali a vyptávali se, špatný je, že mě tu zná hodně lidí, tak snad nikdo nic neřekl

pokud se vyptávali někoho tvýho známího,tak je jasný že by mohli mlčet,když viděli je...ale teda já bych ani nespal kdyby po mě šel nějaký ukáčko,a to jich u nás v práci dělá dost...

Odesláno

to u nas dela jeden rumun a to je taky parada... juednou jsem ho videl jak krade, tak jsem ho sel naprasit a rikam vedoucimu, ze at mu to rekne za par dni, protoze by mu to hned doslo, kdyz jsem ho videl jenom ja.. ale ten Idiot za nim sel hned.. ja jsem pak vychazel ze skladu a nesl jsem krabici a kdyz jsem vysel tak mi rumun dal do te krabice takovou ranu ze jsem nechapal, pak me vzal pod krkem a zacalů na me rvat ze jestli budu bonzovat tak me zabije, ze je to pasak slapek, ze uz ho i pobodali, pak mi zacal to svoje zjizveny telo ukazovat.... tak jsem sel zase za vedoucim, rekl jsem mu ze je \"idiot\" (na plnou hubu jsem mu to samozrejme rict nemohl) a ze mi zacal vyhrozovat ze me zabije atd.. tak si rumuna pozval znovu na koberecek.. pak sel hned rumun za mnou, ze se mi omlouva, ale ze proste nemam nic bonzovat jestli nechci mit dalsi problemy.. a od te doby jsme ale nastesti v pohode a normalne se spolu bavime.. i kdyz mu nerozumim na 100%... ale nechci te Go.play strasit.. :D

Odesláno
to u nas dela jeden rumun a to je taky parada... juednou jsem ho videl jak krade, tak jsem ho sel naprasit a rikam vedoucimu, ze at mu to rekne za par dni, protoze by mu to hned doslo, kdyz jsem ho videl jenom ja.. ale ten Idiot za nim sel hned.. ja jsem pak vychazel ze skladu a nesl jsem krabici a kdyz jsem vysel tak mi rumun dal do te krabice takovou ranu ze jsem nechapal, pak me vzal pod krkem a zacalů na me rvat ze jestli budu bonzovat tak me zabije, ze je to pasak slapek, ze uz ho i pobodali, pak mi zacal to svoje zjizveny telo ukazovat.... tak jsem sel zase za vedoucim, rekl jsem mu ze je \"idiot\" (na plnou hubu jsem mu to samozrejme rict nemohl) a ze mi zacal vyhrozovat ze me zabije atd.. tak si rumuna pozval znovu na koberecek.. pak sel hned rumun za mnou, ze se mi omlouva, ale ze proste nemam nic bonzovat jestli nechci mit dalsi problemy.. a od te doby jsme ale nastesti v pohode a normalne se spolu bavime.. i kdyz mu nerozumim na 100%... ale nechci te Go.play strasit.. :D

na tvým míste si krej taky záda...:D

není to sranda bonzovat pasáky...:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...