go.play Odesláno 1. leden 2011 Odesláno 1. leden 2011 jako to tak bývá, tak i na Nový rok byla bitka, dnes jsem nandal ukrajincovi, tudíš očekávám rozbitý auto nebo vypálený auto R.I.P. S16 Citovat
Jimmy106 Odesláno 1. leden 2011 Odesláno 1. leden 2011 Go.play: dobre ty.. a proc jste se spolu chytli? a tak nejakou dobu treba auticko parkuj nekde dal od domova.. Citovat
go.play Odesláno 1. leden 2011 Odesláno 1. leden 2011 nevim, prostě z ničeho nic, začal si, no ale pak dostal rychtu a už volal ... a s těmahle sráčema si zahrávat není dobrý Citovat
Jimmy106 Odesláno 1. leden 2011 Odesláno 1. leden 2011 no to ne... nikdy nevis co udelaji... kdy ti vyskli okna cihlama.. at uz u auta nebo v baraku... nebo tam hodi Molotov... ale myslim ze s autickem ti nic neudela... nebo ja v to aspon doufam.. Citovat
kujon106 Odesláno 1. leden 2011 Odesláno 1. leden 2011 Já bych to neviděl tak hrozně, baztak byl vožralej a budu si z toho pamatovat prd. Citovat
go.play Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 no nevim, včera mě tam hledali a vyptávali se, špatný je, že mě tu zná hodně lidí, tak snad nikdo nic neřekl Citovat
106sťák Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 no nevim, včera mě tam hledali a vyptávali se, špatný je, že mě tu zná hodně lidí, tak snad nikdo nic neřekl pokud se vyptávali někoho tvýho známího,tak je jasný že by mohli mlčet,když viděli je...ale teda já bych ani nespal kdyby po mě šel nějaký ukáčko,a to jich u nás v práci dělá dost... Citovat
go.play Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 tak já jsem v klidu, záleží jestli to je dobře nebo špatně Citovat
Jimmy106 Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 to u nas dela jeden rumun a to je taky parada... juednou jsem ho videl jak krade, tak jsem ho sel naprasit a rikam vedoucimu, ze at mu to rekne za par dni, protoze by mu to hned doslo, kdyz jsem ho videl jenom ja.. ale ten Idiot za nim sel hned.. ja jsem pak vychazel ze skladu a nesl jsem krabici a kdyz jsem vysel tak mi rumun dal do te krabice takovou ranu ze jsem nechapal, pak me vzal pod krkem a zacalů na me rvat ze jestli budu bonzovat tak me zabije, ze je to pasak slapek, ze uz ho i pobodali, pak mi zacal to svoje zjizveny telo ukazovat.... tak jsem sel zase za vedoucim, rekl jsem mu ze je \"idiot\" (na plnou hubu jsem mu to samozrejme rict nemohl) a ze mi zacal vyhrozovat ze me zabije atd.. tak si rumuna pozval znovu na koberecek.. pak sel hned rumun za mnou, ze se mi omlouva, ale ze proste nemam nic bonzovat jestli nechci mit dalsi problemy.. a od te doby jsme ale nastesti v pohode a normalne se spolu bavime.. i kdyz mu nerozumim na 100%... ale nechci te Go.play strasit.. Citovat
Sajmon Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 Tak jesi vcera, a do dneska se nic nestalo, tak te zrejme nikdo neprask... Ale nejaka opatrnost by asi byla na miste. Citovat
106sťák Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 to u nas dela jeden rumun a to je taky parada... juednou jsem ho videl jak krade, tak jsem ho sel naprasit a rikam vedoucimu, ze at mu to rekne za par dni, protoze by mu to hned doslo, kdyz jsem ho videl jenom ja.. ale ten Idiot za nim sel hned.. ja jsem pak vychazel ze skladu a nesl jsem krabici a kdyz jsem vysel tak mi rumun dal do te krabice takovou ranu ze jsem nechapal, pak me vzal pod krkem a zacalů na me rvat ze jestli budu bonzovat tak me zabije, ze je to pasak slapek, ze uz ho i pobodali, pak mi zacal to svoje zjizveny telo ukazovat.... tak jsem sel zase za vedoucim, rekl jsem mu ze je \"idiot\" (na plnou hubu jsem mu to samozrejme rict nemohl) a ze mi zacal vyhrozovat ze me zabije atd.. tak si rumuna pozval znovu na koberecek.. pak sel hned rumun za mnou, ze se mi omlouva, ale ze proste nemam nic bonzovat jestli nechci mit dalsi problemy.. a od te doby jsme ale nastesti v pohode a normalne se spolu bavime.. i kdyz mu nerozumim na 100%... ale nechci te Go.play strasit.. na tvým míste si krej taky záda... není to sranda bonzovat pasáky... Citovat
Jimmy106 Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 na tvým míste si krej taky záda... není to sranda bonzovat pasáky... to uz od toho dne vim taky :D Citovat
Jeny Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 umíte tady někdo zjistit cenu dílu přes servisebox? Citovat
106sťák Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 zkoušel sem to nejde to,já se porád ptal v peugeotu v pce,ale ceny katastrofa co sháníš?třeba to mám:D Citovat
kujon106 Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 Mně to dřív šlo, dej VIN a kterej díl to má bejt. Citovat
Jeny Odesláno 5. leden 2011 Odesláno 5. leden 2011 díl je to 1420 G0 a cesta k němu: * Mechanický * Motor * NAPÁJENÍ * Díly * Filtr a vstřikování TU2J2 Citovat
kujon106 Odesláno 5. leden 2011 Odesláno 5. leden 2011 Hmm, tak cena bohužel, vyhazuje mi to taky tohle: Celkem s DPH *** CUP Citovat
Grim Odesláno 5. leden 2011 Odesláno 5. leden 2011 Tady to máš 00001420G0 FILTR VZDU SUCH 1 511,00 CZK 1 813,20 CZK 1 813,20 CZK Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.